Jäsenedut

Ifin asiakkaana saat rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi If Etuohjelmassa – jopa 15 %.

Primus-henkivakuutus

Henkivakuutus on liiton jäsenille ja heidän puolisoilleen tarkoitettu jäsenetu. Vakuutuksen myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Primus-henkivakuutus on järjestösi sinulle neuvottelema etu. Henkivakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturmaisen kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut ja lue lisää henkivakuutuksesta

Primus-vakuutuksen edut

  • Helppo ottaa, terveenä ja työkykyisenä saat henkivakuutuksen heti voimaan ostamalla sen verkkokaupasta. Täytät vain lyhyen ja helpon terveysselvityksen. 
  • Pysyvästi edullinen. 
  • Valitse monipuolisista turvavaihtoehdoista ja vakuutusmääristä itsellesi sopivin.

Maksuton lisäetu - Selviytymisturva

Uusiin Primus-henkivakuutuksiin saat veloituksetta lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan.

If Etuohjelma palkitsee saman tien

Olemme uudistaneet asiakasetujamme, ja hyödyn korjaat sinä. Jo yksi vakuutus tuo sinulle etuja ja säästöä: kotivakuutus tai henkilö- tai pakettiauton kasko riittää, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Edut kasvavat asiakkuutesi mukana. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

Reilusti alennusta vakuutusmaksuista

If Etuohjelma on helppo ja selkeä: edut kasvavat asiakkuutesi mukana – saat etuja jo yhdellä vakuutuksella. Voit saada alennusta vakuutuksista 10–15 %. Jos olet nykyinen asiakkaamme ja täytät If Etuohjelman ehdot, saat kaikki edut käyttöösi, kun seuraava vakuutuskautesi alkaa. If Etuohjelman sisältö vahvistetaan vuosittain. Edut voivat muuttua jos järjestöjäsenyytesi päättyy, Ifin ja yhteistyöjärjestön välinen sopimus muuttuu, tai If Etuohjelman sisältöä uudistetaan. 

Lue lisää If Etuohjelmasta.