Jäsenedut

Ifin asiakkaana saat rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi If Etuohjelmassa – jopa 16 %. Lisäksi järjestösi on neuvotellut sinulle Suomen edullisimman* henkivakuutuksen.

*Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn viimeisin hintavertailu 09/2016

Primus-henki- ja tapaturmavakuutus

Vakuutus on liiton jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitettu jäsenetu. Sen vakuutusturvista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Suomen edullisin Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset ovat järjestösi sinulle neuvottelema etu. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut ja lue lisää henkivakuutuksesta.

Primus-vakuutuksen edut:

  • helppo ottaa, terveenä ja työkykyisenä saat vakuutuksen allekirjoittamalla terveydentilailmoituksen
  • Suomen edullisin henkivakuutus
  • tapaturmavakuutukset aina edulliseen hintaan
  • valitse monipuolisista turvavaihtoehdoista ja vakuutusmääristä itsellesi sopivin.

Lapsen tapaturmavakuutus

Nyt saat liikkuvan lapsen tapaturmavakuutuksen noin 3 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa alle 25-vuotiailla 24/7 ja kattaa myös kilpaurheilussa sattuneet tapaturmat 18 ikävuoteen asti. Aina ilman omavastuuta.

Ilmainen lisäetu - Selviytymisturva

Uusiin Primus-henki- ja -tapaturmavakuutuksiin saat veloituksetta lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan.

If Etuohjelma palkitsee saman tien

Olemme uudistaneet asiakasetujamme, ja hyödyn korjaat sinä. Jo yksi vakuutus tuo sinulle etuja ja säästöä: kotivakuutus tai henkilö- tai pakettiauton kasko riittää, kun vastaanotat vakuutuspostisi vain sähköisesti Omille sivuillesi. Edut kasvavat asiakkuutesi mukana. Samalla kun asiointisi helpottuu, säästät luontoa ja omaa aikaasi.

Reilusti alennusta vakuutusmaksuista

If Etuohjelma on helppo ja selkeä: edut kasvavat asiakkuutesi mukana – saat etuja jo yhdellä vakuutuksella. Voit saada alennusta vakuutuksista 11–16 %. 

Etuohjelma järjestön jäsenelle

Saat alennusta lähes kaikista jatkuvista vakuutuksistasi*. Ifin asiakkaana saat automaattisesti oman If Sopimuksesi, jonka alle kaikki vakuutuksesi kootaan. Näin näet kaikki vakuutuksesi samalla vakuutuskirjalla ja voit maksaa ne yhdellä laskulla. Valitse laskutusväliksi 1, 2, 4 tai 12 kertaa vuodessa – miten sinulle parhaiten sopii.

Jos sinulle sattuu vahinko, voit Omavastuurahalla pienentää omavastuutasi.

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat Oman palveluneuvojan, joka huolehtii sinun ja perheesi vakuutusasioista. Asioit aina tutun, saman henkilön kanssa. Voit ottaa Oman palveluneuvojasi helposti käyttöösi Omilla sivuilla.

Jos olet nykyinen asiakkaamme ja täytät If Etuohjelman ehdot, saat kaikki edut käyttöösi, kun seuraava vakuutuskautesi alkaa.

If Etuohjelman sisältö vahvistetaan vuosittain. Edut voivat muuttua jos järjestöjäsenyytesi päättyy, Ifin ja yhteistyöjärjestön välinen sopimus muuttuu, tai If Etuohjelman sisältöä uudistetaan.

* Poikkeuksena Primus-vakuutus​​​.