Identiteettivarkausturvavakuutus

Vakuutuksen tiedot

Vakuutuksen numero on 205-4316352. Identiteettivarkausturva on määräaikainen ja voimassa 31.12.2024 asti.

Vakuutettuina ovat

Vakuutettuina ovat järjestön jäsenet ja toimihenkilöt.

Vakuutusturvan voimassaolo on sidottu järjestön jäsenyyteen. Jos jäsen eroaa järjestöstä, vakuutusturva päättyy välittömästi.

Vakuutuksesta korvataan

Vakuutuksesta korvataan ehtojen mukaisen identiteettivarkauden johdosta suomalaisen lakimiesavun käyttämisestä aiheutuvia välttämättömiä ja kohtuullisia kustannuksia 2 000 euroon asti ilman omavastuuta:

  • tutkintailmoituksen laatimisessa ja esitutkinnassa avustamisessa
  • virheellisten vaateiden hylkäämisessä
  • virheellisten luottohäiriömerkintöjen oikaisemisessa
  • sekä muiden virheiden korjaamisessa.

Vakuutuksesta korvataan suomalaisen lakimiesavun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia, vaikka identiteettivarkaus olisi tapahtunut ulkomailla. Mikäli vakuutettu ei asu Suomessa, korvataan vain Suomessa tapahtuneen identiteettivarkauden kustannuksia.

Vakuutuksesta ei korvata mahdollisia taloudellisia tappioita, kuluja tai kustannuksia, kuten pankkitililtä varastettua rahaa, tilattujen tuotteiden laskuja tai ansionmenetystä.

Lakimiesavun käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia ei korvata, jos identiteettivarkaus liittyy ansiotoimintaan tai toisen perheenjäsenen tekemään rikokseen.

Jos vahinko sattuu

Tee vahinkoilmoitus Ifin nettisivuilla. Voit aina myös olla meihin yhteydessä ennen vahinkoilmoituksen tekoa. Tarkista Ifin yhteydenottotavat ja aukioloajat.

Identiteettivarkausturva sisältyy myös Ifin kotivakuutuksiin. Jos sinulla on jo ennestään Ifin kotivakuutus, ovat molemmat vakuutukset käytettävissäsi. Lue vinkkimme, miten suojautua identiteettivarkaudelta.

Liitteet

Identiteettivarkausvakuutuksen ehdot

Yleiset sopimusehdot