Valitse vakuutus ja laske hinta

Nordea ja If yhteistyössä sinun eduksesi.

Tervetuloa Ifin verkkokauppaan, josta saat Nordea-asiakkaana vahinkovakuutukset näppärästi ja vaivattomasti kaikkiin elämäntilanteisiin. Nordea-asiakkaana pääset mukaan Ifin asiakasetuohjelmaan jo yhdellä vakuutuksella. Riittää, että sinulla on kotivakuutus tai kaskovakuutus henkilö- tai pakettiautoosi. If Etuohjelman myötä saat muun muassa seuraavat edut:

Alennusta vakuutusmaksuista

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat vakuutuksistasi alennusta 15 %.

If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista

Sinulle kertyy If Omavastuurahaa vahingottomista vuosista jopa 40 euroa, aina 230 euroon asti. Omavastuurahalla voit pienentää omavastuuta vahingon sattuessa. Nordea-asiakkaana saat ylimääräiset 30 euroa If Omavastuurahaa heti ensimmäisen vakuutuksen oston yhteydessä.

Oma palveluneuvoja

Etuohjelman korkeimmalla tasolla saat halutessasi Oman palveluneuvojan. Hän auttaa sinua henkilökohtaisesti vakuutusasioissasi. Voit ottaa Oman palveluneuvojan käyttöösi Omilla sivuillasi.

If Etuohjelma palkitsee ja palvelee

Taso 1
Koti tai auto
Taso 2
Koti ja auto
Taso 3
Koti, auto ja henkilö

Alennus vakuutuksista

10 % 15 % 15 %

If Omavastuurahaa vuodessa

20 € 30 € 40 €

Oma palveluneuvoja

checkmark

Koti = Kotivakuutus
Auto = Henkilö- tai pakettiauton kaskovakuutus
Henkilö = Henkilövakuutus

 
If Etuohjelma Nordea

Yhteystiedot

Asiakkaanamme vakuutusasiointi on helppoa ja vaivatonta – myös sähköisesti. Omilla sivuilla hoidat vakuutus- ja korvausasiat nopeasti. 90 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä korvauspalveluumme ja käsittelemme yli 70 % tapauksista vuorokauden kuluessa.

Asiakaspalvelu 010 19 19 00

Korvauspalvelu 010 19 19 19

Katso aukioloajat