31 heinäkuu 2014 09:46

If Vahinkovakuutusyhtiö - Voe tokkiisa, Kalevan kisat on kalakukon ohella erittäin pätevä syy suunnata Kuopioon tulevana viikonloppuna! Mikä on sinun suosikkilajisi yleisurheilussa ja miksi?

30 heinäkuu 2014 13:54

If Vahinkovakuutusyhtiö - Maata näkyvissä? Karilleajot lisääntyvät vuosi vuodelta, esimerkiksi viime vuonna karilleajoja tapahtui 20 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Katso vinkit karikkojen välttämiseksi!

Heinä- ja elokuu ovat karilleajojen kulta-aikaa - if.fi

Monien veneilytaidot kaipaavat kohennusta. Lyhyestä veneilykaudesta halutaan ottaa kaikki ilo irti, vaikka taidot vesillä turvallisesti liikkumiseen eivät ole vielä tarpeeksi hyvät. Karilleajojen määrä kasvaa joka vuosi.

28 heinäkuu 2014 11:10

If Vahinkovakuutusyhtiö - Etsimme vapaaehtoisia suojatiepäivystäjiä Uudenmaan alueelle! Lahjoita hetki aikaasi suojatiepäivystykselle koulujen alkaessa, pienellä teolla parannat lasten koulutien turvallisuutta! http://www.if.fi/web/fi/tietoaifista/ifyhteiskunnassa/suojatiepaivystys/pages/default.aspx

Ilmoittaudu suojatiepäivystäjäksi - if.fi

Elokuussa kymmenet tuhannet lapset ja nuoret palaavat kouluteille. Auta autoilijoita huomaamaan pienet koululaiset liikenteessä ryhtymällä suojatie-enkeliksi! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

25 heinäkuu 2014 09:00

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vielä ehdit hankkia matkavakuutuksen –15 %! Tarjous päättyy 31.7.!

23 heinäkuu 2014 09:42

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ifin Viiden vinkin kiertue -tiimi on seikkaillut kesällä ympäri Suomea ja valistanut, miten pienillä asioilla voi helposti vaikuttaa omaan ja muiden turvallisuuteen. Minkä vinkin sinä antaisit?

23 heinäkuu 2014 09:00

Heinä- ja elokuu ovat karilleajojen kulta-aikaa

​Monien veneilytaidot kaipaavat kohennusta. Lyhyestä veneilykaudesta halutaan ottaa kaikki ilo irti, vaikka taidot vesillä turvallisesti liikkumiseen eivät ole vielä tarpeeksi hyvät. Karilleajojen määrä kasvaa joka vuosi.​​​​​​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: venevakuutus, karilleajo, veneily, vahinko, turvallisuus,

21 heinäkuu 2014 09:44

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kuuluuko roadtrip ulkomailla kesälomasuunnitelmiisi? Varmista etukäteen, että autovakuutuksesi on kunnossa. Tutustu myös Green Cardiin – se merkitsee autoilijalle jotain muuta kuin pysyvää oleskelulupaa Yhdysvaltoihin!

Yleistä - if.fi

Varaudu autolla tehtävälle ulkomaan matkalle ajoissa. Tilaa Vihreä kortti ja huolehdi perheen vakuutukset kuntoon.

18 heinäkuu 2014 09:38

If Vahinkovakuutusyhtiö - Mitä kaikkea matkalla voi tapahtua? Mitä matkavakuutus korvaa? Tiinan korkkarijuoksu, tatuointi Ibizalla ja muita kokemuksia luettavissa nettisivuillamme.

Mitä matkavakuutus korvaa? - if.fi

Lue esimerkkejä mitä matkavakuutus korvaa ja mitä ei.

16 heinäkuu 2014 17:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vesilajit mielessä? Tässä pieni tarkistuslista vesipedoille!

Vakuuta itsesi oikein kesän vesilajeja varten - if.fi

Vesillä liikkuminen on monille mieluista puuhaa kesällä. Muun muassa suppailijoita, purjelautailijoita ja melojia vilisee vesillä paljon. Tarkista jo ennen kuin kokeilet lajia, kattaako vakuutuksesi mahdolliset vahingot.

15 heinäkuu 2014 08:20

Vakuuta itsesi oikein kesän vesilajeja varten

​Vesillä liikkuminen on monille mieluista puuhaa kesällä. Muun muassa suppailijoita, purjelautailijoita ja melojia vilisee vesillä paljon. Innokkaita uuden harrastuksen kokeilijoita koulutetaan kursseilla. Tarkista jo ennen kuin kokeilet lajia, kattaako vakuutuksesi mahdolliset vahingot.​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: tapaturmavakuutus, kesä, vesilajit, vinkkejä,