1 huhtikuu 2015 16:10

If Vahinkovakuutus - @KorpelaPetri @NikoNorisalo Hienoa Petri, että sait nopeasti korvauspäätöksen ja asian hoitaminen oli mutkatonta! Terveisin, Marko / If

31 maaliskuu 2015 13:56

If Vahinkovakuutusyhtiö - Jos huomaat taloyhtiössäsi vilkkuvan tai päistään hehkuvan loisteputken, kerro siitä isännöitsijälle. Rikkinäinen loisteputki voi aiheuttaa isonkin onnettomuuden, sillä se lämpenee hetkessä yli 200-asteiseksi.

Säästä itsesi ja naapurisi tulipalolta – ilmoita viallisesta loisteputkesta - if.fi

Taloyhtiöiden yleisiä tiloja valaistaan tavallisesti loisteputkilampuin, joissa on ilman turvasytytintä merkittävä paloriski.

31 maaliskuu 2015 08:00

Säästä itsesi ja naapurisi tulipalolta – ilmoita viallisesta loisteputkesta

Loisteputkilamppu voi sytyttää tulipalon myös kerrostalossa. Muun muassa pyörä- ja häkkikellarit, pesutuvat, kuivaushuoneet tai saunojen pukuhuoneet voivat olla kerrostalopalon alkulähteitä. Taloyhtiön tilat ovat asukkaiden yhteistä omaisuutta, joten vioista kannattaa kertoa heti huoltoyhtiölle.​ [...] Lue lisää

Avainsanat: loisteputki, turvasytytin, tulipalo, paloturvallisuus,

30 maaliskuu 2015 15:47

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kiitos rakentavasta palautteesta! Asiakkaamme antoi meille arvosanan 0/10: ”Koska vastattiin puhelimeen olet väärässä osastossa odota hetki sitten siirrettiin takaisin tähän järjettömään puhelin rumpaan. Netin kautta ei päässyt.Kyllä pisteet putosi. Esitän tulevassa syyskokouksessamme varmaan yhdistyksemme vakuutusten siirtämistä toiseen yhtiöön.” Palvelupäällikkö Minna Ifistä vastaa: Tämä on tosi harmillista luettavaa, ja tiedän palautteen olevan ihan aiheellinen. Viime aikoina asiakaspalvelu on ollut kuormittunut, emmekä ole pystyneet palvelemaan asiakkaita sillä nopeudella kuin toivoisimme. Olemme saaneet kutistettua keskimääräisen jonotusajan 1,5 minuuttiin, mutta parannettavaa löytyy yhä. Haluamme tietenkin, että jokainen asiakas saisi asiansa hoidettua kerralla kuntoon mahdollisimman helposti ja nopeasti. Chatin avaaminen vuoden alussa oli hyvä ensimmäinen askel, sillä nyt asiakkaat voivat olla meihin yhteydessä myös chattailemalla. Vielä on kuitenkin paljon kehitettävää ja teemme koko ajan töitä palvelun parantamiseksi ja jonotusaikojen lyhentämiseksi.

30 maaliskuu 2015 08:30

If Vahinkovakuutus - @JKoljonen Hei Jussi, lähettäisitkö vielä yhteystietosi yksityisviestillä, niin voimme käydä vakuutuksiasi yhdessä läpi. Terveisin, Minna/If

30 maaliskuu 2015 08:00

Tutkimus: Tavaranpaljous stressaa muutossa eniten

If tutki* muuttamista ja suomalaisille muuttostressiä aiheuttavia asioita.​ [...] Lue lisää

Avainsanat: kotivakuutus, omaisuusvahinko, muutto,

27 maaliskuu 2015 08:03

If Vahinkovakuutus - Häämöttääkö pääsiäisreissu nurkan takana? Lue miksi #matkavakuutus on paras reissukaveri. http://t.co/PMx0h4flOq http://t.co/ExS8wvF4OD

Avainsanat: matkavakuutus,

27 maaliskuu 2015 07:37

If Vahinkovakuutusyhtiö - "Itse kohtaan työssäni usein tilanteita, joissa kerros- tai rivitalossa on ollut isompi palovahinko, useaan huoneistoon on tullut vaurioita ja kaikilla asukkailla ei ole kotivakuutusta. Hurjimmissa tapauksissa on jouduttu tyhjentämään kerrostalosta yli 20 huoneistoa ja ainoastaan kolmella, kyllä kolmella, oli kotivakuutus." Onhan sinulla?

Kotivakuutuksen osto ei auta, jos koti paloi jo - Kestävää työtä -blogi

Nykypäivän ihmisillä on vääristynyt käsitys kotivakuutuksista ja niiden tarpeellisuudesta. Joka vuosi tuntuu että vastaan tulee enemmän ihmisiä, jotka ovat halunneet säästää tuon summan rahaa, vaikka koko vuodelle jaettuna kuukausisäästö jää hyvin pieneksi.

27 maaliskuu 2015 06:15

If Vahinkovakuutusyhtiö - Eilen illalla ilmoittamamme vika on korjattu ja verkkosivumme toimivat jälleen normaalisti.

26 maaliskuu 2015 20:49

If Vahinkovakuutusyhtiö - Verkkosivumme toimivat tällä hetkellä hitaasti. Vikaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.