20 toukokuu 2015 08:12

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kiitos rakentavasta palautteesta! Asiakkaamme antoi meille arvosanan 8/10 ja kommentoi: ”olisin halunnut liittää muutaman valokuvan vahinkoilmoitukseen, mutta se ei onnistu - ei myöskään kohdassa ’viestit’ voi lähettää liitteitä, mikä on mielestäni iso puute.” Palvelupäällikkö Minna Ifistä vastaa: Käsittelemme suurimman osan vahingoista yksinomaan asiakkaan kertomuksen perusteella, sillä pyrimme pitämään prosessin mahdollisimman nopeana ja helppona asiakkaalle. Vahinkoilmoituksessa meille voi toki kertoa, jos esimerkiksi valokuvia tai muita lisäselvityksiä on tarvittaessa saatavilla. Teemme korvausratkaisun tai otamme yhteyttä asiakkaaseen vahinkoilmoitusta seuraavana työpäivänä. Niissä tapauksissa, joissa asia vaatii lisäselvittelyä, saatamme pyytää valokuvia korvauskäsittelyn avuksi.

18 toukokuu 2015 15:33

If Vahinkovakuutusyhtiö - Onnittelut tänään julkistetuille, tuoreille ylioppilaille! Suunnitelmissa reissu tai ensimmäinen oma opiskelukämppä? Uusien tuulien puhaltaesssa on hyvä hoitaa vakuutusturva ajoissa kuntoon. Klikkaa ja tsekkaa vaivaton If You -nuorisovakuutus!

Nuorisovakuutus 18–28-vuotiaille, hinta nyt –10 % - if.fi

Nuorisovakuutus sisältää nuorten kotivakuutuksen, matkavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen 18–28-vuotiaille. Ota vakuutus edullisesti netistä!

18 toukokuu 2015 15:25

If Vahinkovakuutus - Onnea tuoreet #ylioppilaat! Uusien tuulien puhaltaessa on hyvä tsekata #vakuutus kuntoon: http://t.co/j5k11bziRu http://t.co/nIoMrUh2SO

Avainsanat: ylioppilaat, vakuutus,

15 toukokuu 2015 13:05

If Vahinkovakuutusyhtiö - Hups ja oho! Pelti kolisee usein ahtailla parkkipaikoilla. Pysäköintiturvalla vakuutat parkkeeratun autosi tuntemattoman ajoneuvan aiheuttamilta vaurioilta.

Parkkipaikalla autoja kolhivat jäävät harvoin kiinni - if.fi

Riski pieniin autojen peltivahinkoihin kasvaa parkkipaikoilla.

15 toukokuu 2015 08:00

Parkkipaikalla autoja kolhivat jäävät harvoin kiinni

Parkkipaikka on yksi autoilijan vaaranpaikoista. Ifin tekemän tutkimuksen mukaan alle kolmasosa autojen kolhimiseen syyllistyneistä saadaan selville.​ [...] Lue lisää

Avainsanat: kasko, autovakuutus, kolari, peltivahinko,

13 toukokuu 2015 14:09

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vielä ehdit hoitaa vakuutusasiasi kuntoon ennen helatorstaita. Palvelemme tänään klo 18 asti. Seuraavan kerran tavoitat meidät perjantaina 15.5 klo 8-20. Hyvää helatorstaita kaikille!

13 toukokuu 2015 13:14

If Vahinkovakuutus - Vielä ehdit hoitaa vakuutusasiasi kuntoon ennen helatorstaita. Palvelemme tänään klo 18 asti. Hyvää helatorstaita! http://t.co/WzuDORKSGu

12 toukokuu 2015 15:30

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ethän käräytä keittiötäsi kokkaillessa! Tulipalo alkaa usein sähkölaitteesta kuten päälle jääneestä liedestä. Muistathan nämä vinkit: 1. Induktioliesi on turvallisin liesivaihtoehto, sillä levy ei kuumennu ilman kattilaa. Toisaalta induktioliesi voi sytyttää rasvan hetkessä. 2. Liesivahti voi estää tulipalon, sillä se hälyttää ja katkaisee liedestä sähkön huomatessaan vaaran. 3. Huolehdi iäkkäämpien läheistesi turvallisuudesta. Liedet käryävät muita useammin yli 65-vuotiaiden kotona. 4. Tarkista palovaroittimet. Virran katkaiseva älypalovaroitin torjuu sähköpalot tehokkaimmin. 5. Jos sähkölaite reistailee, sammuta laite ja irrota se pistorasiasta. Korjauta laitteet ammattilaisilla.

12 toukokuu 2015 12:14

If Vahinkovakuutus - @mil_pal Hei! Kiva kuulla että asiat hoituivat! Oikein mukavaa kesän odotusta! Terveisin, Sanna/If

11 toukokuu 2015 16:43

If Vahinkovakuutus - @LauraHuu Kiitos, yrityspalvelustamme ollaan sinuun yhteydessä huomenna. T. Miikka / If