18 syyskuu 2014 15:36

If Vahinkovakuutus - Meillä on täällä Turussa tyhjä työpiste energiselle myyjälle. Tervetuloa! https://t.co/cYz9xCF7KI #rekry #tyopaikat http://t.co/fcujtKM91H

Avainsanat: rekry, tyopaikat,

18 syyskuu 2014 14:13

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ala meidän työkaveriksi! Meillä on täällä Turussa tyhjä työpiste, joka on tarkoitettu energiselle ja kivalle tyypille. Sellainen olisi nyt sitten hakusessa. Lue lisää ja hae: www.if.fi/toihinifiin, katso otsikot ”Palveluneuvojia”, ”Palveluneuvojia asiakkaiden kontaktointiin” ja ”Myynnin ammattilaiseksi haluavia”.

18 syyskuu 2014 10:05

If Vahinkovakuutusyhtiö - Hyvää kansallista etätyöpäivää kaikille etäilijöille! Millainen näkymä sinulla on silloin, kun teet töitä etänä? Täällä näkymänä on rapsakan syksyinen Helsinki.

17 syyskuu 2014 13:50

If Vahinkovakuutus - Loisteputkilampuissa palovaara: Jos lamppuun tulee vika,se saattaa kuumeta yli 200-asteiseksi. http://t.co/q9M1wSBV8G http://t.co/5rkJHh0U8h

17 syyskuu 2014 08:20

Loisteputkilampuissa piilee suuri palovaara

Useimmissa loisteputkivalaisimissa piilee palovaara, josta moni ei ole lainkaan tietoinen. Jos valaisimeen tulee vika, se saattaa kuumeta hetkessä yli 200-asteiseksi ja aiheuttaa tulipalon. Helposti vaihdettavissa oleva toimintahäiriön tunnistava turvasytytin on edullinen turva tulipalojen varalta.​​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: loisteputki, paloturvallisuus, tulipalo, turvasytytin,

15 syyskuu 2014 13:17

If Vahinkovakuutusyhtiö - Viikon #turvahaaste: Teippaa paristojen virtanavat piiloon ennen kuin viet paristot keräyslaatikkoon. Tukesin mukaan pariston napojen oikosulku on kuumentanut paristoja ja sytyttänyt laatikoita tuleen, koska paristossa on ollut latausta jäljellä. Jaa oma turvavinkkisi ja kerro, millä kikoilla sinä turvaat arkeasi!

Avainsanat: turvahaaste,

12 syyskuu 2014 12:51

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sähköiset vakuutuspaperit säästävät ympäristöä? Myös me suosimme päivittäisessä työssämme paperin sijasta sähköistä maailmaa. Siitä ovat todisteena Green Office -sertifikaatit, jotka WWF Suomi on myöntänyt Ifin suurimmille toimitaloille Turussa ja Espoossa. Hyvää viikonloppua ympäristömyönteisissä tunnelmissa!

Vakuutuspostisi sähköisesti - if.fi

Ei enää vakuutuspapereita paperipostissa. Saat nyt vakuutuspaperit suoraan omaan sähköiseen kansioosi. Ota Ifin palvelu käyttöön!

10 syyskuu 2014 08:01

If Vahinkovakuutus - Kun jätät kesämökin kylmilleen, ota virta pois jääkaapista. Kylmälaitteet voivat rikkoutua, jos ne ovat päällä kylmässä. #turvahaaste

Avainsanat: turvahaaste,

10 syyskuu 2014 08:00

Kolme neljästä koiran omistajasta pitää eläinlääkärimaksuja liian korkeina

Neljä kymmenestä koiran omistajasta on käyttänyt koiraansa lääkärissä vähintään kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana. Eläinlääkärikäynnit maksavat vuodessa keskimäärin 264 euroa, Ifin kyselystä selviää.
​ [...] Lue lisää

Avainsanat: koiravakuutus, lemmikkivakuutus, vakuutus koiralle, eläinlääkäri vakuutus,

10 syyskuu 2014 07:26

If Vahinkovakuutusyhtiö - Viikon #turvahaaste: Kun jätät kesämökin kylmilleen, tyhjennä jääkaappi ja pakastin sekä kytke virta pois päältä. Kupariputket reagoivat lämpötilan vaihteluihin voimakkaasti, tiivisteet saattavat rikkoutua kylmässä ja pahimmillaan laite voi sytyttää tulipalon. Sinänsä huvittavaa, että jääkaappi ja pakastin eivät pidä kylmästä! Mikä on sinun turvavinkkisi mökin talvikuntoon laittamisen osalta?

Avainsanat: turvahaaste,