10 heinäkuu 2014 08:45

Viidesosa suomalaisista on kärsinyt luonnonilmiöiden aiheuttamista vahingoista

Ilmastonmuutos on yksi riskeistä, jotka vakuutusyhtiöiden on otettava tulevaisuudessa entistä enemmän huomioon. If selvitti suomalaisten näkemyksiä ilmastonmuutoksesta ja myrskyjen aiheuttamista vahingoista.​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: ilmastonmuutos, myrsky, vakuutus, vakuuttaminen, tutkimus,

8 heinäkuu 2014 19:22

If Vahinkovakuutusyhtiö - If rekrytoi. Nyt haussa Digital Product Developer ja Senior Data Scientist. Olisitko sinä meille se oikea? Lue lisää ja hae meille töihin!

Töihin Ifiin - if.fi

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, ja se tarjoaa monia työmahdollisuuksia. Katso uusimmat työpaikat ja hae Ifiin!

7 heinäkuu 2014 16:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Jos pakenet Suomen ihania helteitä ulkomaille, muista ottaa matkavakuutus. Saat sen nyt 15 % alennuksella.

Matkavakuutus kätevästi netistä: nyt edullisesti –15 % - if.fi

Matkavakuutus on lomasi turva, jos kaikki ei sujukaan. Valitse jatkuva tai määräaikainen matkavakuutus. Osta netistä ja säästä!

4 heinäkuu 2014 09:38

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ilpoisten koulun vanhempainyhdistys Turusta palkitsi If Turvallisuusrahaston stipendillä kiitokseksi turvallisuustempauksen tukemisesta. Rahasto lahjoitti tempausta varten heijastimia, jotta koululaiset erottuisivat liikenteessä paremmin. Lue If Turvallisuusrahaston työstä: if.fi/turvallisuusrahasto

If Turvallisuusrahasto - if.fi

If Turvallisuusrahasto tukee erilaisia arjen turvallisuutta edistäviä hankintoja ja projekteja. Lue lisää ja hae tukea!

3 heinäkuu 2014 14:23

If Vahinkovakuutusyhtiö - Palamatta paras, totesivat parisataa suomalaista Leppävaaran VPK:lla järjestetyssä avoimien ovien päivässä maanantaina. Tapahtuman suosikkeja olivat tietysti paloautot, mutta myös kodin paloturvallisuusvinkit, älypalovaroittimet ja lasten sammutusharjoitus saivat osakseen suurta suosiota. Tapahtuman järjesti If yhdessä Leppävaaran VPK:n kanssa.

30 kesäkuu 2014 10:00

If Vahinkovakuutusyhtiö - Suomalaiskoteihin tehdään eniten murtoja heinä–elokuussa. Tsekkaa nämä asiat ennen kuin lähdet kotoa loman viettoon!

Suomessa eniten kotimurtoja heina–elokuussa - if.fi

Heinä–elokuu on tuloksellista aikaa murtovarkaille, kun kodit seisovat loma-aikana tyhjillään. Katso Ifin turvavinkit!

27 kesäkuu 2014 11:18

If Vahinkovakuutusyhtiö - Tervetuloa maanantaina 30.6. kello 14-18 Palamatta paras -tapahtumaan Leppävaaran VPK:lle! Ilmaisessa tapahtumassa on luvassa muun muassa sammutusharjoituksia lapsille, kodin vaahto- ja jauhesammuttimien tarkastusta sekä tietysti paloautoihin tutustumista. Paikalla on myös If Turvakaupan myyntipiste. Tapahtuman järjestävät If sekä Leppävaaran VPK osoitteessa Portinvartijantie 3, Espoo.

25 kesäkuu 2014 14:10

If Vahinkovakuutusyhtiö - Autokuumeen kourissa? Katso ja jaa asiantuntijan helpot ohjeet käytetyn auton tarkastamiseen!

Näin tarkastat käytetyn auton kunnon

Mitä kaikkea käytetyn auton ostajan kannattaa tarkastaa autosta ennen kauppoja? Asiantuntija näyttää, katso helpot ohjeet! Lisää tietoa ja vinkkejä käytetyn ...

25 kesäkuu 2014 09:11

If Vahinkovakuutusyhtiö - Suomen yleisurheilun huiput kokoontuvat tänään Paavo Nurmi -kisoihin Turkuun. Tervetuloa kannustamaan suosikkiasi Paavo Nurmen stadionille kello 17 alkaen! Lue myös Tero Pitkämäen treenivinkit!

25 kesäkuu 2014 08:30

Suomessa tehdään eniten kotimurtoja heinä–elokuussa

​Heinä–elokuu on tuloksellista aikaa murtovarkaille, kun kodit seisovat loma-aikana tyhjillään. Naapureiden apu ja kodin jättäminen asutun näköiseksi ovat lukituksen ohella parhaat keinot vähentää murtoriskiä.​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: turvalukko, turvalukko oveen, murtohälytin kotiin, varashälytin, kotivakuutus, murtovaras,