27 maaliskuu 2015 08:03

If Vahinkovakuutus - Häämöttääkö pääsiäisreissu nurkan takana? Lue miksi #matkavakuutus on paras reissukaveri. http://t.co/PMx0h4flOq http://t.co/ExS8wvF4OD

Avainsanat: matkavakuutus,

27 maaliskuu 2015 07:37

If Vahinkovakuutusyhtiö - "Itse kohtaan työssäni usein tilanteita, joissa kerros- tai rivitalossa on ollut isompi palovahinko, useaan huoneistoon on tullut vaurioita ja kaikilla asukkailla ei ole kotivakuutusta. Hurjimmissa tapauksissa on jouduttu tyhjentämään kerrostalosta yli 20 huoneistoa ja ainoastaan kolmella, kyllä kolmella, oli kotivakuutus." Onhan sinulla?

Kotivakuutuksen osto ei auta, jos koti paloi jo - Kestävää työtä -blogi

Nykypäivän ihmisillä on vääristynyt käsitys kotivakuutuksista ja niiden tarpeellisuudesta. Joka vuosi tuntuu että vastaan tulee enemmän ihmisiä, jotka ovat halunneet säästää tuon summan rahaa, vaikka koko vuodelle jaettuna kuukausisäästö jää hyvin pieneksi.

27 maaliskuu 2015 06:15

If Vahinkovakuutusyhtiö - Eilen illalla ilmoittamamme vika on korjattu ja verkkosivumme toimivat jälleen normaalisti.

26 maaliskuu 2015 20:49

If Vahinkovakuutusyhtiö - Verkkosivumme toimivat tällä hetkellä hitaasti. Vikaa selvitetään parhaillaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

26 maaliskuu 2015 10:17

If Vahinkovakuutus - @JKoljonen Hei Jussi. Laitatko vielä yksityisviestillä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Terveisin, Marko / If

25 maaliskuu 2015 16:53

If Vahinkovakuutusyhtiö - Iloisia uutisia! Olemme tänään avanneet autovakuutukselle uuden, parannetun verkkokaupan! Tervetuloa tutustumaan ja ostoksille: https://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/vakuutuksemme/autovakuutus/pages/esittely.aspx

Autovakuutus helposti netistä - Nyt -10 % - if.fi

Autovakuutus eli kasko heti 70 prosentin bonuksilla ja alennusta netistä -10 %. Autovahinkojen käsittelyaika usein alle 24 tuntia. Tartu tarjoukseen!

25 maaliskuu 2015 16:43

If Vahinkovakuutus - Iloisia uutisia! Olemme tänään avanneet autovakuutukselle uuden, parannetun verkkokaupan! Tervetuloa tutustumaan: http://t.co/8nmVXUI0v7

24 maaliskuu 2015 15:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Etukaskon kolmen vuoden ikäraja on poistettu henkilö-, paketti- ja matkailuautosta sekä moottoripyörästä. Lue lisää kaskovaihtoehdoista täältä: https://www.if.fi/web/fi/henkiloasiakkaat/vakuutuksemme/autovakuutus/pages/esittely.aspx

Autovakuutus helposti netistä - Nyt - 10 % - if.fi

Autovakuutus eli kasko heti 70 prosentin bonuksilla ja alennusta netistä - 10 %. Autovahinkojen käsittelyaika usein alle 24 tuntia. Tartu tarjoukseen!

23 maaliskuu 2015 09:18

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kiitos rakentavasta palautteesta! Asiakkaamme antoi meille arvosanan 0/10: "Yritin ostaa koiravakuutuksen verkosta, mutta se ei onnistunut. Tuli joku kumma virheilmoitus, että valitse koti tai youth if (vai mikä se nyt oli). Yritin vaikka kuinka monta kertaa, mutta ei suostunut edes laskemaan hintaa." Digipalveluista vastaava Joonas Ifistä vastaa: Tällainen palaute on meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme jatkuvasti kehittää tuotteitamme ja palveluitamme sekä parantaa niitä koskevaa viestintää. Ensiaskeleena muokkaamme eläinvakuutusten tietoja nettisivuillamme, jotta ohjeistus olisi mahdollisimman selkeä. Eläinvakuutus on liitetty Ifissä kotivakuutukseen, jolloin eläinvakuutuksen ostaminen edellyttää voimassaolevaa kotivakuutusta . On myös tärkeää huomioida, että vain henkilö, jonka nimissä kotivakuutus on, voi vakuuttaa eläimen. Palautteen perusteella olemme lisäksi ottaneet koko eläinvakuutuksen sisällön muokkaamisen kehityslistallemme, jotta tuote vastaisi tulevaisuudessa mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeita. Tarkemmin seuraeläinvakuutuksesta voi lukea http://bit.ly/19z2Mpp.

Koiravakuutus - ota seuraeläinvakuutus koirallesi - if.fi

Koiravakuutus on hyvä ottaa siltä varalta, että aina voi sattua kaikenlaista. Ifiltä vakuutuksen saat niin rotukoiralle kuin sekarotuiselle. Lue lisää!

20 maaliskuu 2015 13:37

If Vahinkovakuutusyhtiö - Säästät aikaa, rahaa ja luontoa, kun siirryt huolettomaan e-laskuun. Omassa verkkopankissasi saat sähköisen vakuutuslaskun käyttöösi muutamalla klikkauksella. Vilkaise lisätietoa if.fi/elasku.