15 syyskuu 2014 13:17

If Vahinkovakuutusyhtiö - Viikon #turvahaaste: Teippaa paristojen virtanavat piiloon ennen kuin viet paristot keräyslaatikkoon. Tukesin mukaan pariston napojen oikosulku on kuumentanut paristoja ja sytyttänyt laatikoita tuleen, koska paristossa on ollut latausta jäljellä. Jaa oma turvavinkkisi ja kerro, millä kikoilla sinä turvaat arkeasi!

Avainsanat: turvahaaste,

12 syyskuu 2014 12:51

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sähköiset vakuutuspaperit säästävät ympäristöä? Myös me suosimme päivittäisessä työssämme paperin sijasta sähköistä maailmaa. Siitä ovat todisteena Green Office -sertifikaatit, jotka WWF Suomi on myöntänyt Ifin suurimmille toimitaloille Turussa ja Espoossa. Hyvää viikonloppua ympäristömyönteisissä tunnelmissa!

Vakuutuspostisi sähköisesti - if.fi

Ei enää vakuutuspapereita paperipostissa. Saat nyt vakuutuspaperit suoraan omaan sähköiseen kansioosi. Ota Ifin palvelu käyttöön!

10 syyskuu 2014 08:01

If Vahinkovakuutus - Kun jätät kesämökin kylmilleen, ota virta pois jääkaapista. Kylmälaitteet voivat rikkoutua, jos ne ovat päällä kylmässä. #turvahaaste

Avainsanat: turvahaaste,

10 syyskuu 2014 08:00

Kolme neljästä koiran omistajasta pitää eläinlääkärimaksuja liian korkeina

Neljä kymmenestä koiran omistajasta on käyttänyt koiraansa lääkärissä vähintään kaksi kertaa viimeisen vuoden aikana. Eläinlääkärikäynnit maksavat vuodessa keskimäärin 264 euroa, Ifin kyselystä selviää.
​ [...] Lue lisää

Avainsanat: koiravakuutus, lemmikkivakuutus, vakuutus koiralle, eläinlääkäri vakuutus,

10 syyskuu 2014 07:26

If Vahinkovakuutusyhtiö - Viikon #turvahaaste: Kun jätät kesämökin kylmilleen, tyhjennä jääkaappi ja pakastin sekä kytke virta pois päältä. Kupariputket reagoivat lämpötilan vaihteluihin voimakkaasti, tiivisteet saattavat rikkoutua kylmässä ja pahimmillaan laite voi sytyttää tulipalon. Sinänsä huvittavaa, että jääkaappi ja pakastin eivät pidä kylmästä! Mikä on sinun turvavinkkisi mökin talvikuntoon laittamisen osalta?

Avainsanat: turvahaaste,

8 syyskuu 2014 13:08

If Vahinkovakuutusyhtiö - Jokainen meistä toivoo, että vakuutukset toimisivat variksenpelättimien tavoin. Että ne häätäisivät huonon onnen pois niin, ettei vakuutukselle tulisi tarvetta. Aina ei kuitenkaan käy niin. Lue Huone vailla rakkautta -bloggaajan tarina vakuutusten merkityksestä taistelussa syöpää vastaan.

Paperileikkejä ja vakuutusturvaa | Huone vailla rakkautta

Jos olen jostain ollut levollisin mielin tässä syöpähässäkässä, niin se on ollut taloudellinen selustani. En ole päivääkään ollut huolissani sairauden aiheuttamista suorista kuluista tai toimeentulostani, sillä olin tammi…

8 syyskuu 2014 08:56

If Vahinkovakuutusyhtiö - If rekrytoi TURKUUN: Haemme uuteen Telesales-yksikköön tuloshakuisia myynnin ammattilaiseksi haluavia vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme myös asiakaspalvelukeskukseen palveluneuvojia henkilöasiakkaiden kontaktointiin ja myyntiin vakituiseen työsuhteeseen. Lisäksi rekrytoimme palveluneuvojia hoitamaan henkilöasiakkaidemme vakuutusasioita, myöskin vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää ja lähetä hakemuksesi osoitteessa www.if.fi/toihinifiin.

Töihin Ifiin - if.fi

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, ja se tarjoaa monia työmahdollisuuksia. Katso uusimmat työpaikat ja hae Ifiin!

5 syyskuu 2014 13:30

If Vahinkovakuutusyhtiö - Tältä näyttää Ifin uusi mainos, joka saa ensi-iltansa tv:ssä ensi viikolla. Katso filmi ennen muita ja kerro, tykkäätkö!

Ifin uusin mainos ennakkokatselussa

Vakuutuksesta voi olla hyötyä myös silloin, kun sinä itse et ole syypää vahinkoon. Mainos saa ensi-iltansa televisiossa ensi viikolla, katso se nyt ennakkoon!

4 syyskuu 2014 09:02

If Vahinkovakuutusyhtiö - 7350 kilometriä, 20 paikkakuntaa, 633 yhteydenottopyyntöä sekä valtava määrä turvallisuusvinkkejä. Siinä Ifin #viidenvinkinkiertue muutamaan lukuun tiivistettynä! Elämä tien päällä on tullut nyt päätökseen kesän 2014 osalta, ja on aika kiittää kaikkia, joiden kanssa olemme päässeet jakamaan ajatuksia. Kiitos myös omista turvavinkeistänne sekä kannustuksesta tien päällä. Mukavaa ja turvallista syksyä Viiden vinkin kiertuetiimiltä! Ps. Tutustu jakamiimme turvallisuusvinkkeihin Ifin Twitter-kanavassa ja kerro oma vinkkisi! https://twitter.com/IfVakuutus

If Vahinkovakuutus (IfVakuutus) on Twitter

Tervetuloa Ifin Twitter-kanavaan! Päättäväinen tavoitteemme on tehdä arjesta turvallisempaa pienten tekojen kautta. Lue turvallisuusvinkkeihin ja jaa omasi!

Avainsanat: viidenvinkinkiertue,

3 syyskuu 2014 08:33

If Vahinkovakuutusyhtiö - Näin myyt autosi netissä, katso viisi vinkkiä!

Näin myyt autosi netissä, tiesitkö nämä vinkit? - if.fi

Autoilmoitukseen kannattaa satsata, jotta saat auton myytyä netissä nopeasti ja sopivalla hinnalla. Lue, miten saat ilmoituksesi erottumaan massasta!