6 maaliskuu 2015 14:41

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko valmis uuteen ajokauteen? Moottoripyöräkausi voi alkaa turvallisesti, kun sekä pyörä että kuski ovat hyvin valmistautuneita uusiin seikkailuihin. Seuraavat asiat on hyvä pitää mielessä ennen ensimmäistä ajokertaa. 1. Varmista, että pyöräsi on teknisesti moitteettomassa kunnossa. Kiinnitä erityistä huomiota jarrujen toimintaan ja valoihin. Tarkista myös renkaiden kunto, rengaspaineet ja urasyvyys. 2. Aloita ajaminen maltillisesti. Testaa samalla, että pyöräsi toimii kuten pitääkin. 3. Huomioi teiden kunto etenkin keväällä, jolloin riskejä lisäävät muun muassa teiden epätasainen sulaminen ja routavauriot. 4. Muista, että monet autoilijat ovat talven aikana ehtineet unohtaa moottoripyörien olemassaolon. Kiinnitä siksi normaalia enemmän huomiota ennakoivaan ajotapaan ja ajolinjoihin erityisesti risteysalueilla. 5. Ajoasusteiden väritys voi parantaa näkyvyyttäsi liikenteessä. Tämä ei välttämättä tarkoita heijastinliiviä – tarjolla on myös tyylikkäitä, huomiovärein varustettuja ajoasuja ja kypäriä. Turvallista ajokautta!

6 maaliskuu 2015 11:07

If Vahinkovakuutusyhtiö - Laitetaan henkivakuutus kuntoon! Ikäviin asioihin voi ja kannattaa varautua.Tekemämme kyselyn mukaan 58 % kaikista vastaajista ja peräti 73 % naisista arvelee, ettei pystyisi huolehtimaan perheensä menoista yksin. Silti monessa perheessä ei kummallakaan aikuisella ole turvaa pahimman varalle, vaikka suuriin riskeihin voisi varautua yllättävän pienellä summalla.

Markkinoiden edullisin henkivakuutus ja tapaturmavakuutus

Primus on järjestöjen jäsenilleen neuvottelema Suomen edullisin henkivakuutus ja tapaturmavakuutus, johon yli 2 miljoonaa suomalaista on oikeutettu.

4 maaliskuu 2015 14:03

If Vahinkovakuutusyhtiö - Katso rengasasioissa ulos, älä kalenteriin! Talvirenkaiden käyttöpakko päättyi helmikuun lopussa, mutta renkaat on hyvä vaihtaa vasta sään salliessa. Asennus kannattaa antaa ammattilaisen tehtäväksi. Jos kuitenkin vaihdat renkaat itse, muista muutama vinkki. 1. Tutustu auton ohjekirjan ohjeisiin. 2. Tarkista, että nostoalusta on tasainen ja kova, jotta tunkki ei petä. 3. Nosta auto oikein, jotta auton alusta tai helma ei vaurioidu. 4. Sijoita parhaat renkaat taakse. Vaaralliset sivuluisut vältetään, jos auton hallittavuus takana säilyy. 5. Tarkista rengaspaineet ja kiristykset, jotta auto ei ajaessa puolla eikä rengas irtoa ajon aikana.

4 maaliskuu 2015 11:41

If Vahinkovakuutus - Miten pärjäisit, jos jäisit yksin huolehtimaan perheestä? Mielenrauhaa saa muutamalla eurolla. http://t.co/JNTY3Fx2Qb http://t.co/qNRazCzLqe

2 maaliskuu 2015 14:04

If Vahinkovakuutusyhtiö - Tarkista turvavyö ennen kuin starttaat! Pelkällä turvavyön käytöllä pelastuisi Suomessa vuosittain kymmeniä henkiä.

The Logical Indian

The next time you give second thought to wear a seat belt; Recall This Video!

27 helmikuu 2015 14:20

If Vahinkovakuutus - @ketola Hei, kiitos palautteestasi. Yksityisyydensuojan vuoksi emme valitettavasti voi kommentoida tarkemmin yksittäisiä tapauksia.

27 helmikuu 2015 14:13

If Vahinkovakuutus - @koristi Hei, kiitos palautteestasi. Valitettavasti emme voi tarkemmin kommentoida yksittäisiä tapauksia yksityisyydensuojan vuoksi.

27 helmikuu 2015 13:08

If Vahinkovakuutus - @detonatorFIN Lähettäisitkö vielä yhteystietosi yksityisviestillä, niin olemme sinuun yhteydessä ja tarkistamme mistä korotus johtuu.

25 helmikuu 2015 15:48

If Vahinkovakuutus - Johtajamme Timo Vuorinen, Jens Jensen ja Roland Möller perehdyttivät tänään uusia ifläisiä bisnekseemme. http://t.co/pSURf2gmWu

25 helmikuu 2015 14:30

If Vahinkovakuutus - @SampoUo Kiitos Sampo palautteestasi! Kun vakuututurva on oikea, niin korvauksetkin hoituvat ripeästi. terveisin, Tuula / IF