23 heinäkuu 2014 09:42

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ifin Viiden vinkin kiertue -tiimi on seikkaillut kesällä ympäri Suomea ja valistanut, miten pienillä asioilla voi helposti vaikuttaa omaan ja muiden turvallisuuteen. Minkä vinkin sinä antaisit?

23 heinäkuu 2014 09:00

Heinä- ja elokuu ovat karilleajojen kulta-aikaa

​Monien veneilytaidot kaipaavat kohennusta. Lyhyestä veneilykaudesta halutaan ottaa kaikki ilo irti, vaikka taidot vesillä turvallisesti liikkumiseen eivät ole vielä tarpeeksi hyvät. Karilleajojen määrä kasvaa joka vuosi.​​​​​​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: venevakuutus, karilleajo, veneily, vahinko, turvallisuus,

21 heinäkuu 2014 09:44

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kuuluuko roadtrip ulkomailla kesälomasuunnitelmiisi? Varmista etukäteen, että autovakuutuksesi on kunnossa. Tutustu myös Green Cardiin – se merkitsee autoilijalle jotain muuta kuin pysyvää oleskelulupaa Yhdysvaltoihin!

Yleistä - if.fi

Varaudu autolla tehtävälle ulkomaan matkalle ajoissa. Tilaa Vihreä kortti ja huolehdi perheen vakuutukset kuntoon.

18 heinäkuu 2014 09:38

If Vahinkovakuutusyhtiö - Mitä kaikkea matkalla voi tapahtua? Mitä matkavakuutus korvaa? Tiinan korkkarijuoksu, tatuointi Ibizalla ja muita kokemuksia luettavissa nettisivuillamme.

Mitä matkavakuutus korvaa? - if.fi

Lue esimerkkejä mitä matkavakuutus korvaa ja mitä ei.

16 heinäkuu 2014 17:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vesilajit mielessä? Tässä pieni tarkistuslista vesipedoille!

Vakuuta itsesi oikein kesän vesilajeja varten - if.fi

Vesillä liikkuminen on monille mieluista puuhaa kesällä. Muun muassa suppailijoita, purjelautailijoita ja melojia vilisee vesillä paljon. Tarkista jo ennen kuin kokeilet lajia, kattaako vakuutuksesi mahdolliset vahingot.

15 heinäkuu 2014 08:20

Vakuuta itsesi oikein kesän vesilajeja varten

​Vesillä liikkuminen on monille mieluista puuhaa kesällä. Muun muassa suppailijoita, purjelautailijoita ja melojia vilisee vesillä paljon. Innokkaita uuden harrastuksen kokeilijoita koulutetaan kursseilla. Tarkista jo ennen kuin kokeilet lajia, kattaako vakuutuksesi mahdolliset vahingot.​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: tapaturmavakuutus, kesä, vesilajit, vinkkejä,

14 heinäkuu 2014 18:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko myymässä tai ostamassa käytettyä autoa? Tutustu vinkkeihimme, joiden avulla kaupanteko sujuu ilman turhia mutkia.

Käytetyn auton osto ja auton vaihto - if.fi

Käytetyn auton ostamisessa ja myymisessä kannattaa olla valppaana. Katso hyödylliset vinkit auton tarkistamiseen ja tärkeiden papereiden hoitamiseen!

13 heinäkuu 2014 19:00

If Vahinkovakuutusyhtiö - Eliittikisat tänään Kuortaneella! Mukana menossa myös If Yleisurheilumaa, joka tutustuttaa lapset yleisurheiluun ja on mukana kaikissa tärkeimmissä kesäkisoissa lasten omana taiturointipaikkana.

11 heinäkuu 2014 08:52

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vaihda vakuutuspaperisi sähköiseen muotoon ja voita! Kaikki Ifin Paperittoman Palvelun käyttäjät osallistuvat joka viikko arvontaan vuoden loppuun asti. Voittajat voivat valita palkinnoksi iPadin, Jopon tai upean kahvikoneen. Minkä palkinnon sinä valitsisit?

Vakuutuspostisi sähköisesti - if.fi

Ei enää vakuutuspapereita paperipostissa. Saat nyt vakuutuspaperit suoraan omaan sähköiseen kansioosi. Ota Ifin palvelu käyttöön!

10 heinäkuu 2014 08:45

Viidesosa suomalaisista on kärsinyt luonnonilmiöiden aiheuttamista vahingoista

Ilmastonmuutos on yksi riskeistä, jotka vakuutusyhtiöiden on otettava tulevaisuudessa entistä enemmän huomioon. If selvitti suomalaisten näkemyksiä ilmastonmuutoksesta ja myrskyjen aiheuttamista vahingoista.​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: ilmastonmuutos, myrsky, vakuutus, vakuuttaminen, tutkimus,