17 lokakuu 2014 14:52

If Vahinkovakuutus - Vaasassa käynnissä autojen ilkivalta-aalto. Kiinnitä huomiota, mihin jätät autosi yöksi. Naapuriverkosto toimintaan? @pohjalainen #ilkivalta

Avainsanat: ilkivalta,

17 lokakuu 2014 13:15

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vaasassa on käynnissä autojen ilkivalta-aalto. Tähän mennessä kaupungissa on naarmutettu jo ainakin 130 autoa. Jos asut tai liikut Vaasassa, kiinnitä erityistä huomiota siihen, mihin parkkeeraat autosi yön ajaksi. Lisäksi naapuriverkostosta saattaa olla hyötyä oman asuinalueen autojen tarkkailussa. Jos sinun autoasi on naarmutettu, kerro, missä se tapahtui!

17 lokakuu 2014 07:38

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kun peltiä menee ruttuun, selitykset ovat monet. Radio Aallon aamutiimi täyttää liikennevahinkoilmoitusta – kuuntele huvittava pätkä! Letkeää perjantaita!

Dynastia 3.10.2012: Anna täyttää vakuutuspaperit lähetyksessä - Radio Aalto

Anna on telonut Family Manin autoa useaan otteeseen ja täyttää nyt vakuutuspaperit suorassa lähetyksessä.

16 lokakuu 2014 09:28

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vantaalaisen Kimaran päiväkodin lapset saivat uudet heijastinliivit syksyn hämärässä paremmin erottuakseen. Jipii!

Vantaalaisen päiväkodin lapset kiittävät heijastinliiveistä

Vantaan Askistossa sijaitsevan Kimaran päiväkodin lapset saivat If Turvallisuusrahastolta upouudet heijastinliivit torstaina 9.10.2014. Tässä heidän kiitosvi...

15 lokakuu 2014 08:56

If Vahinkovakuutusyhtiö - Olemme julkaisseet uudistetut if.fi-sivut! Kerro mielipiteesi uusista sivuista täällä Facebookissa tai nettisivuillamme ja auta meitä kehittämään sivuja jatkossa!

Kerro, mitä mieltä olet uusista if.fi-sivuista!

Tutustu uusittuihin sivuihin osoitteessa if.fi ja anna palautetta tai kehitysideoita!

15 lokakuu 2014 08:29

If Vahinkovakuutus - If.fi-sivut uusiutuivat! Kerro mielipiteesi ja auta meitä parantamaan sivuja jatkossa! http://t.co/MsttpAM1sd http://t.co/RJQhBjJLvA

13 lokakuu 2014 16:59

If Vahinkovakuutus - Sähköautoon 17 tuuman näyttö, jolla voi hallita auton viihdejärjestelmää.Missä turvallisuutta parantavat it-keksinnöt?http://t.co/nIUlv5Z5fs

13 lokakuu 2014 16:02

If Vahinkovakuutusyhtiö - Teslan uudessa sähköautossa on 17 tuuman kosketusnäyttö, jolla autoilija voi hallita kätevästi auton viihdejärjestelmää. Sepä hienoa. Mutta missä ovat autoilun turvallisuutta aidosti parantavat it-pohjaiset keksinnöt? Niiden perään huhuillaan tänään blogissamme.

Avoimesti turvallisempaa autoilua

Ajatus vakuutusyhtiöstä avaamassa vahinkodataansa ja järjestämässä koodaustapahtumaa startup-yritysten kanssa voi tuntua erikoiselta. Vahinkoja koskevien tietojenhan pitäisi olla huippusalaisia, ei...

10 lokakuu 2014 18:05

If Vahinkovakuutusyhtiö - If Loistokuskin liikennevakuutuksen bonus on vahingon jälkeenkin 75 prosenttia. Reilu peli näin viikonlopun kunniaksi, sanoisin.

Katso, oletko oikeutettu If Loistokuskietuun

Loistokuskiedun saa vain Ifin asiakkaana ja se lisätään vakuutukseen automaattisesti. Katso voitko saada 75 % bonuksen liikennevakuutukseen.

10 lokakuu 2014 11:58

If Vahinkovakuutus - @anttinenonen @HeikkilPietu If tottakai! Tutkitusti paras korvauspalvelu ja loistava asiakaspalvelu, sekä tietysti parhaat tuotteet.