1 elokuu 2014 12:45

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ifin Viiden vinkin kesäkiertue parkkeeraa pakunsa Kuopioon Kalevan kisoihin viikonlopuksi. Tervetuloa poimimaan talteen kesän parhaat turvavinkit! Seuraa kiertuetta myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/IfVakuutus

Seuraa Ifiä Twitterissä

Päättäväinen tavoitteemme on tehdä arjesta turvallisempaa pienten tekojen kautta. Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan!

31 heinäkuu 2014 09:46

If Vahinkovakuutusyhtiö - Voe tokkiisa, Kalevan kisat on kalakukon ohella erittäin pätevä syy suunnata Kuopioon tulevana viikonloppuna! Mikä on sinun suosikkilajisi yleisurheilussa ja miksi?

30 heinäkuu 2014 13:54

If Vahinkovakuutusyhtiö - Maata näkyvissä? Karilleajot lisääntyvät vuosi vuodelta, esimerkiksi viime vuonna karilleajoja tapahtui 20 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Katso vinkit karikkojen välttämiseksi!

Heinä- ja elokuu ovat karilleajojen kulta-aikaa - if.fi

Monien veneilytaidot kaipaavat kohennusta. Lyhyestä veneilykaudesta halutaan ottaa kaikki ilo irti, vaikka taidot vesillä turvallisesti liikkumiseen eivät ole vielä tarpeeksi hyvät. Karilleajojen määrä kasvaa joka vuosi.

28 heinäkuu 2014 11:10

If Vahinkovakuutusyhtiö - Etsimme vapaaehtoisia suojatiepäivystäjiä Uudenmaan alueelle! Lahjoita hetki aikaasi suojatiepäivystykselle koulujen alkaessa, pienellä teolla parannat lasten koulutien turvallisuutta! http://www.if.fi/web/fi/tietoaifista/ifyhteiskunnassa/suojatiepaivystys/pages/default.aspx

Ilmoittaudu suojatiepäivystäjäksi - if.fi

Elokuussa kymmenet tuhannet lapset ja nuoret palaavat kouluteille. Auta autoilijoita huomaamaan pienet koululaiset liikenteessä ryhtymällä suojatie-enkeliksi! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

25 heinäkuu 2014 09:00

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vielä ehdit hankkia matkavakuutuksen –15 %! Tarjous päättyy 31.7.!

23 heinäkuu 2014 09:42

If Vahinkovakuutusyhtiö - Ifin Viiden vinkin kiertue -tiimi on seikkaillut kesällä ympäri Suomea ja valistanut, miten pienillä asioilla voi helposti vaikuttaa omaan ja muiden turvallisuuteen. Minkä vinkin sinä antaisit?

23 heinäkuu 2014 09:00

Heinä- ja elokuu ovat karilleajojen kulta-aikaa

​Monien veneilytaidot kaipaavat kohennusta. Lyhyestä veneilykaudesta halutaan ottaa kaikki ilo irti, vaikka taidot vesillä turvallisesti liikkumiseen eivät ole vielä tarpeeksi hyvät. Karilleajojen määrä kasvaa joka vuosi.​​​​​​​​​​ [...] Lue lisää

Avainsanat: venevakuutus, karilleajo, veneily, vahinko, turvallisuus,

21 heinäkuu 2014 09:44

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kuuluuko roadtrip ulkomailla kesälomasuunnitelmiisi? Varmista etukäteen, että autovakuutuksesi on kunnossa. Tutustu myös Green Cardiin – se merkitsee autoilijalle jotain muuta kuin pysyvää oleskelulupaa Yhdysvaltoihin!

Yleistä - if.fi

Varaudu autolla tehtävälle ulkomaan matkalle ajoissa. Tilaa Vihreä kortti ja huolehdi perheen vakuutukset kuntoon.

18 heinäkuu 2014 09:38

If Vahinkovakuutusyhtiö - Mitä kaikkea matkalla voi tapahtua? Mitä matkavakuutus korvaa? Tiinan korkkarijuoksu, tatuointi Ibizalla ja muita kokemuksia luettavissa nettisivuillamme.

Mitä matkavakuutus korvaa? - if.fi

Lue esimerkkejä mitä matkavakuutus korvaa ja mitä ei.

16 heinäkuu 2014 17:01

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vesilajit mielessä? Tässä pieni tarkistuslista vesipedoille!

Vakuuta itsesi oikein kesän vesilajeja varten - if.fi

Vesillä liikkuminen on monille mieluista puuhaa kesällä. Muun muassa suppailijoita, purjelautailijoita ja melojia vilisee vesillä paljon. Tarkista jo ennen kuin kokeilet lajia, kattaako vakuutuksesi mahdolliset vahingot.