17 huhtikuu 2014 10:48

If Vahinkovakuutusyhtiö - Vihdoin pääsiäinen ja mökille! Tulipesät heti täyteen puita, niin johan suloinen lämpö leviää kylmimpäänkin nurkkaan asti. Eiku. Miksi kylmänä seisonutta mökkiä kannattaa lämmittää maltilla? Katso linkistä vastaus ja muita turvavinkkejä mökkikauden aloittamiseen! Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä!

Nain aloitat mokkikauden turvallisesti - if.fi

Moni suuntaa pääsiäisenä mökille ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Mökin lämmittäminen kannattaa aloittaa varovasti, sillä...

16 huhtikuu 2014 08:10

If Vahinkovakuutusyhtiö - Meistä on reilua, että huolelliset kuljettajat maksavat vakuutuksestaan vähemmän. Siksi palkitsemme heidät reilulla Loistokuskiedulla. Kun olet ajanut 4 peräkkäistä vakuutuskautta vahingoitta täydellä 70 prosentin bonuksella, nostamme liikennevakuutuksesi bonuksen 75 prosenttiin. Eikä bonus laske yhdestä vahingosta.

Sinäkö loistokuski? - if.fi

Loistokuskiedun saa vain Ifin asiakkaana ja se lisätään vakuutukseen automaattisesti. Lue lisää!

15 huhtikuu 2014 09:00

Pääsiäinen mökillä? Näin aloitat mökkikauden turvallisesti

Moni suuntaa pääsiäisenä mökille ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Mökin lämmittäminen kannattaa aloittaa varovasti, jotta tuli ei yllätä kylmää hormia. Tarkkaile vesiputkia jonkin aikaa sen jälkeen, kun olet laittanut vedet päälle. ​​ [...] Lue lisää

14 huhtikuu 2014 09:31

If Vahinkovakuutusyhtiö - Autokaupat tehdään useimmiten autoliikkeen sijasta kotien pihoilla. Kokosimme yhteen usein kysyttyjä kysymyksiä ja käytännöllistä tietoa käytetyn auton kaupasta. Tutustu ja jaa!

Auton ostaminen käytettynä - tiesitkö nämä asiat?

Käytetyn auton ostamisessa ja myymisessä kannattaa olla valppaana. Katso hyödylliset vinkit auton tarkistamiseen ja tärkeiden papereiden hoitamiseen!

11 huhtikuu 2014 07:35

If Vahinkovakuutusyhtiö - Kenen pää kestää ilman pyöräilykypärää? Kerro meille, käytätkö pyöräilykypärää ja miksi. Tai jos et käytä, perustele sekin. Osallistu kisaan kampanjasivulla niin voit voittaa valitsemasi 1000€ lahjakortin.

Kisa parhaasta päästä!

Nyt kisataan parhaasta päästä. Osallistu Ifin kisaan ja voit tonnin lahjakortti. Kerro meille, käytätkö pyöräilykypärää. Jos et käytä, kerro mikset. Katso kiinnostavat tulokset. Tutustu vinkkeihin ja polkupyörän varusteisiin. Nyt liikkeelle...

10 huhtikuu 2014 08:52

If Vahinkovakuutusyhtiö - Yrittäjä, kuinka pärjäisit jos menettäisit työkykysi? Kelan päivärahan työtulojesi mukaisen suuruusluokan näet sivuiltamme. Lue lisää myös Oikea Turva –kartoituksesta.

Oikea Turva -kartoitus - if.fi

Yrittäjä, tule Oikea Turva -kartoitukseen. Me haluamme pitää sinut pystyssä jotta yrityksesi ei kaadu.

7 huhtikuu 2014 07:10

If Vahinkovakuutusyhtiö - Oletko etsimämme analyytikko? Suurasiakkaat-liiketoiminta-alueemme hakee jälleenvakuutuksista kiinnostunutta analyytikkoa Espooseen. Lue lisää ja hae 13.4. mennessä: www.if.fi/toihinifiin

4 huhtikuu 2014 09:07

If Vahinkovakuutusyhtiö - Poliisi on valvonut tällä viikolla tehostetusti suojateitä, ja ajokortteja on jopa otettu hyllylle. Ifin kyselytutkimuksen mukaan joka viides autoilija ei pysähdy suojatien eteen, vaikka viereisellä samansuuntaisella kaistalla oleva auto olisi pysähtynyt. Ovatko rangaistukset mielestäsi paras tapa lisätä jalankulkijoiden turvallisuutta?

3 huhtikuu 2014 11:24

If Vahinkovakuutusyhtiö - Taka-Legon maalaiskunnasta löytyy kaksi huoltoasemaa, mikä on yksi enemmän kuin keskimääräisestä pikkukylästä. Toinen niistä luottaa isompiin herroihin, ainakin mitä tulee huoltamon kunnostusasioihin. Lue pikku-Helmin ja Veikon kuvittama tarina kahdesta huoltamosta – saattaa kuulostaa tutulta!

Isompien herrojen murheita

Taka-Legon maalaiskunnasta löytyy kaksi huoltoasemaa, mikä on yksi enemmän kuin keskimääräisestä kuntarakenneuudistuksen kanssa painivasta pikkukylästä. Huoltamoista suurempi ja uudempi seistä jökö...

31 maaliskuu 2014 11:51

If Vahinkovakuutusyhtiö - No nyt pääsevät automiehet ja -naiset brassailemaan tiedoillaan. Arvioi käytetyn auton hinta simppelissä pelissä ja jaa tulokset Facebookissa!

Arvaa auton hinta - if.fi

Arvaa käytetyn auton hinta, jaa tulos Facebookissa ja haasta kaverisi mukaan!