Parasta hoitoa ilman jonoja, kun käy kipeää. Taloudellinen turvaverkko, jos käy pahasti.

  • Suojaa sinulle ja perheellesi

    Varaudu sairauden tai tapaturmien varalta​.

  • Saat itse valita lääkärisi

    Ifin asiakkaana saat aina itse valita, missä käyt lääkärissä.​ Emme määrää hoitopaikkaa puolestasi.

  • Monipuolinen turvavalikoima

    Mm. Päivärahaturvasta korvaamme lyhytaikaisesta työkyvyttömyydestä johtuvan ansiomenetyksesi.​

Oma ja läheisten terveys merkitsee meille jokaiselle valtavasti. Elämän varrella voit kohdata tilanteita, joissa esimerkiksi sairaus, tapaturma tai työkyvyttömyys asettaa sinut, perheesi ja taloutenne koetukselle. Lakisääteiset vakuutukset ja sosiaaliturva eivät aina riitä: parasta on turvata perheesi aikuiset oikein mitoitetuilla he​nkilövakuutuksilla.

Henkilövakuutuksesi sisältää haluamasi turvat, jotka kattavat valintasi mukaan sekä sairaudet että tapaturmat tai ainoastaan tapaturmat. Tutustu turviin ja hanki henkilövakuutus itsellesi ja perheenjäsenillesi helposti If Verkkokaupasta.​​

Vahinkotilanteet ovat aina yksilöllisiä ja ne käsitellään ja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti.​


Vakuutusehdot ja -oppaat

Esimerkkejä henkilövakuutuksen tarpeesta

Näinkin voi käydä

Tavalliset pitkäaikaissairaudet kuten astma tai allergiat aiheuttavat helposti tuhansien eurojen hoitokuluja. Hoitokuluturva kattaa esimerkiksi lääkärinpalkkioita, tutkimus- ja laboratoriomaksuja sekä lääkekustannuksia.​

Entä jos...

Vakavan, välitöntä hoitoa vaativan sairauden kuten sydän- tai aivoinfarktin sattuessa saat sopeutumisturvasta korvauksen nopeasti. Jos sairaus johtaa pysyvään työkyvyttömyyseläkkeeseen, henkilövakuutus täydentää toimeentuloa.

Muista myös muut vakuutukset

Henkilövakuutuksen sisältö Sairaus Tapaturma Diagnoosi tai toimenpide
Hoitokuluturva

Korvaamme sairauden tai tapaturman aiheuttamia hoitokuluja. Sairauden osalta vain Suomessa syntyneet kulut ovat korvattavia. Tapaturman hoitokuluturvan saa myös ilman omavastuuta.

 
Päivärahaturva

Korvaamme lyhytaikaisesta työkyvyttömyydestä johtuvan ansiomenetyksesi.

 
Kuolemantapausturva

Turvaamme läheistesi elinolosuhteet ja toimeentulon mahdollisessa kuolemantapauksessa. Henkivakuutuksen saa myös kahden hengen yhteisturvana.

 
Pysyvän haitan turva

Saat korvauksen tapaturman aiheuttamasta pysyvästä vammasta. Korvauksen suuruus riippuu vamman aiheuttamasta haitta-asteesta.

   
Pysyvän työkyvyttömyyden turva

Työkyvyttömyys vaikuttaa nopeasti perheesi talouteen, mutta henkilövakuutus helpottaa toimeentuloa pysyvällä työkyvyttömyyseläkkeellä.

   
Sopeutumisturva

Maksamme verovapaan kertakorvauksen tietyistä vakavista, välitöntä hoitoa vaativista sairauksista heti diagnoosin saatuasi.