If Hoitotie - suorin väylä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Pyydä tarjous

Kaikki terveyspalvelut yhden puhelinsoiton päässä

If Hoitotie on Trio -ratkaisuun kuuluva palvelu, joka tuo kokonaisvaltaiset terveyspalvelut työntekijöittesi kätten ulottuville.

Miksi If Hoitotie:

 • Asiantuntevaa hoitoa - heti ensimmäisestä kontaktista lähtien

  If Hoitotie -palvelun tuottaa Lääkärikeskus Aavan ammattitaitoinen henkilökunta. Jo ensimmäisen puhelun tarkoituksena on arvioida hoidon tarve ja ohjata vakuutettu tarvittaessa oikeanlaiseen hoitoon.

 • Siellä missä sinäkin - etävastaanotto videoyhteydellä

  Miksi turhaan juoksuttaa flunssaisia tai vatsataudista kärsiviä työntekijöitä lääkärin vastaanotolle? If Hoitotie palvelee jäseniään myös videoyhteyden välityksellä. Näin säästyy aikaa, ja työntekijäsi voivat keskittyä tärkeimpään: toipumiseen.

 • Kokonaisvaltaista hyvinvointia - myös hoitokäyntien välillä

  If Hoitotien kantava ajatus on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Palveluun kertyvä terveysdata mahdollistaa laadukkaan ja vaikuttavan hoidon. If Hoitotien täysin uudenlainen jälkiseurantapalvelu pitää huolen siitä, että työntekijäsi saavat tarvittavan hoidon myös varsinaisten hoitokäyntien välillä.

Sairaustapauksissa videoyhteys vähentää työntekijän turhaa juoksuttamista.

Näin If Hoitotie toimii

 1. Kun työntekijä sairastuu tai hänelle sattuu tapaturma, hän soittaa If Hoitotien palvelunumeroon.
 2. Puheluun vastaa terveydenhuollon ammattilainen, joka antaa neuvoja ja ohjaa työntekijän hänen tarvitsemaansa hoitoon.
 3. Työntekijä saa hoidon ja tutkimukset maksutta.
 4. Jälkeenpäin häneen otetaan yhteyttä ja varmistetaan, että paraneminen edistyy.

Kokemuksia If Hoitotiestä

Tiina Toivanen Vihannespörssistä on saanut myönteistä palautetta työntekijöiltä: "Etälääkärivastaanotosta on pidetty. Videoyhteys mahdollistaa esimerkiksi työhöntulotarkastuksen ilman, että tarvitsee mennä lääkäriasemalle. Myös sairastapauksissa videoyhteys vähentää turhaa juoksuttamista. Flunssan voi todeta jo äänestä ja siihen voi antaa hoito-ohjeet ja sairausloman saman tien. "

Vaihtoehtoja ja valinnanvapautta

Oletko kiinnostunut lukemaan lisää If Terveys -ratkaisuvaihtoehdoista? Tutustu Soloon, Duoon ja Trioon ja valitse juuri sinun yrityksellesi paras ratkaisu.