Vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

  1. Vapaaehtoinen Ajoneuvovakuutus

Ota vapaaehtoinen moottoriajoneuvovakuutus Ifistä. Silloin kaikki oleellinen tulee varmasti vakuutetuksi. Vakuutukseen kuuluu ajoneuvo ja siihen asennetut käyttötarkoitukseen kuuluvat varusteet.

Ota vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus luotettavalta kumppanilta

Sinun ei tarvitse ilmoittaa kaikkia pieniä yksityiskohtia autostasi, rekisterinumero riittää!

Rakennamme ajoneuvollesi hyvän turvan

Vakuutuksen laajuuden voit valita oman tarpeesi mukaan. Uudemmat ajoneuvot kannattaa vakuuttaa Täyskaskolla, vanhemmille ajoneuvoille saattaa riittää Osakasko. Meiltä saat myös erilliset Palo-, Rikos- ja Hirviturvat. Palo- ja Rikosturva saattavat riittää, jos hirvivaara on olematon, esimerkiksi vain varaston pihamaalla käytettävälle trukille.

Meillä on laaja valikoima lisäturvia

If Jatkuvuusturva on tutustumisen arvoinen. Jos autosi jättää sinut tielle ja sovitut tapaamiset on hoidettava, lapset haettava päiväkodista ja illalla ehdittävä vielä harrastuksiin, on sijaisauto silloin oiva apu. Kun sinulla on Jatkuvuusturva, se takaa, että matkasi Suomessa jatkuu. Soitat vain korvauspalveluumme, niin me hoidamme oman autosi hinauksen korjaamolle ja toimitamme sijaisauton haluamaasi paikkaan. Sijaisautoa voit käyttää, kunnes oma autosi on korjattu. Ja mikä parasta, et joudu maksamaan sijaisautosta mitään, sillä Jatkuvuusturvassa ei ole edes omavastuuta.

Muista myös If Lunastusturva. Sillä voit saada täysin uuden auton tai 30 % enemmän korvausta vanhasta autostasi.

Muita lisäturviamme

  • ​Autopalveluplus
  • Keskeytysturva
  • Osamaksu-, autokiinnitys- ja leasingturva
  • Raskaan kaluston autopalvelu
  • Petosturva
  • Rikkoutumisturva
  • Lasiturva
  • Oikeusturva.

Tutustu myös Ifin yritysajoneuvojen vakuutuspaketteihin.

Katso kaikki yrityksen ajoneuvovakuutusten vaihtoehdot​​​


Ulkomailla

Ulkomaille autolla

Suomalainen liikennevakuutus on voimassa Euroopan talousalueella (ETA) ja muissa vihreän kortin (Green Card) -sopimukseen liittyneissä maissa.

ETA-maissa suomalaisen ajoneuvon aiheuttama liikennevahinko on mahdollista korvata Suomen lain tai tapahtumamaan/sattumismaan lain mukaan. Muissa Green Card -maissa korvaus maksetaan vahingon sattumismaan lakien ja säännösten mukaisesti. Tällöin kannattaa ottaa lisäturvaksi Matka- ja Tapaturmavakuutus.

Kun lähdet Pohjoismaiden ulkopuolelle, pyydä meiltä Green Card. Se on todistus voimassa olevasta suomalaisesta liikennevakuutuksesta.

Saatat tarvita valtakirjan

Jos ylität Suomen rajan autolla, jonka rekisteriotteessa ei ole omaa nimeäsi auton omistajana tai haltijana, tarvitset mukaasi valtakirjan. Valtakirjan voi allekirjoittaa ajoneuvon omistaja tai haltija. Osamaksulla ostetun auton voi viedä maasta vain rahoitusyhtiön luvalla. Tällöin valtakirjan antaa rahoitusyhtiö auton omistajana. ​​​​ 

Ulkomailla autoilevan opas

Autoilijan lomakkeet

  1. Vapaaehtoinen Ajoneuvovakuutus