Jatkuvuusturva

Varmista matkasi ja yritystoimintasi sujuvuus

Kun vietät päivittäin aikaa liikenteessä, saattaa matkasi joskus keskeytyä. Jatkuvuusturva varmistaa sekä matkasi että yritystoimintasi sujuvan jatkumisen.


  • Matkasi jatkuu haverista huolimatta

    Toimitamme sinulle nopeasti sijaisauton vahinkopaikalle kaikkialla Suomessa.

  • Autamme autosi korjaamolle

    Jatkuvuusturva kattaa hinauksesta aiheutuneet kulut.

  • Säästät aikaa

    Et kuluta aikaasi korjaamossa tai autovuokraamossa asiointiin.

KUINKA JATKUVUUSTURVA TOIMII?

Kun matkasi keskeytyy kolarin tai teknisen vian vuoksi, ota yhteyttä autoilijan If Apuun. Me autamme 24/7.

Jatkuvuusturva myönnetään yritysten yksityiskäyttöisiin henkilö- ja pakettiautoihin. Turvaa ei kuitenkaan myönnetä luvanvaraiseen kuljetustoimintaan esim. taksiautoille.​​​​

Jatkuvuusturva säästää aikaasi ja kustannuksia

Toimitamme sinulle nopeasti sijaisauton vahinkopaikalle kaikkialla Suomessa. Se on käytössäsi ilman kilometrirajoituksia kunnes saat omasi korjaamolta. Kerromme sinulle lähimmän korjaamon sijainnin ja annamme lähimmän hinaajan yhteystiedot. Jatkuvuusturva kattaa hinauksesta aiheutuneet kulut.

Törmäyksen seurauksena autosi saattaa tarvita korjausta. Myös silloin kun ajat autoasi itse korjaamolle, saat sijaisauton käyttöösi korjauksen ajaksi, jopa 40 päiväksi.

Säästät aikaa, säästät kustannuksia

Vahinko itsessään on aina kurja kokemus, jonka lisäksi ei kaivata ylimääräistä vaivannäköä. Jatkuvuusturvalla vältyt muuttamasta matkasuunnitelmiasi, ja voit jatkaa arkea tuttuun tapaan.
Säästät kustannuksia, sillä Jatkuvuusturva vastaa sekä autopalvelu- että keskeytysturvia ja jopa vielä enemmän. Taksimatkojen ja vuokra-autojen kustannukset kipuavat helposti 100 euroon päivässä. Jos autosi on korjaamolla pitkään, saattaa loppulasku yllättää ikävästi.
Jatkuvuusturva kattaa myös muita välttämättömiä ajon keskeytymisestä aiheutuneita kuluja kuten matka- ja asumiskustannuksia 350 euroon saakka.

Ajoneuvovahinko avattuna, esimerkkilaskelma:

Hinausauto                 270 euroa
Vuokra-auto 7 vrk      420 euroa
Muut kulut                  350 euroa
Yhteensä                  1 040 euroa

Jatkuvuusturva alkaen  70 euroa/vuosi