Technopoliksella on ihan omat vakuutusedut

Yritysten ja yrittäjien tarpeet ovat yksilöllisiä. Vakuutusratkaisuissa kannattaa valita kumppani, joka todella tuntee toimialasi riskit. Henkilökohtaista palvelua saat omalta Technopolis-yhteyshenkilöltäsi. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita yhteyshenkilöllesi, niin kerromme lisää!

Technopolis-vakuutus räätälöidään yrityskohtaisen riskikartoituksen pohjalta. Se sisältää maksuttomia lisäetuja, jotka saa vain Technopoliksen pääkaupunkiseudun kohteissa vuokralla oleva Ifin kokonaisasiakas.

Pääsyn estyminen

Turvasta korvataan keskeytysvahinko, jos liikettä/yritystä ei voida viranomaismääräyksen takia pitää auki. Vakuutuksenottajalle maksetaan jopa 50 000 e/vahinkotapahtuma. Omavastuu on 10 % kustannuksista.

Turva haltuun uskotulle omaisuudelle

Vastuuvakuutus haltuun uskotun omaisuuden laajennuksella korvaa yrityksen tai tämän työntekijän vuokrahuoneistolle aiheuttaman vahingon 85 000 euroon asti. Omavastuu on maksimissaan 1 000 euroa.

Sähköiset palvelut

If Yrityskansiosta voit lukea kaikki vakuutuskirjat ja tiedotteet sähköisesti sekä hoitaa vahinko-, muutos- ja palkkailmoitukset. Löydät sieltä myös raportit vakuutusmaksuista ja maksetuista korvauksista. Kansion kautta ilmoitetut vahingot saat aina käsittelyyn 48 tunnin kuluessa osoitteessa www.if.fi/yrityskansio   

Technopoliksen yhteyshenkilöt Ifissä

Technopolis Helsinki-Vantaa / Technopolis Innopoli
Asko Liimatainen
p. 010 514 4588

Technopolis Innopoli
Pasi Jokiniemi
p. 010 514 4549

Technopolis Ruoholahti
Valtteri Koskiniemi
p. 010 514 3709