Sähköpalot voidaan ehkäistä lämpökuvauksella

Sähkö on yleisin yrityspalojen syy. Tilastojemme mukaan joka kolmas tulipalo johtuu viallisesta tai ylikuormittuneesta sähkölaitteesta tai -kytkennästä. Investointi sähköpalojen estämiseen on ehkä yrityksen järkevin turvallisuusteko.

Anna palaa yrittäjä, me emme anna

Olemme tehneet jo 2 000 vapaaehtoista sähkötarkastusta yrityksiin. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä löytyi jotain korjattavaa. Suoritamme tarkastuksen yhteydessä sähkökeskusten lämpökuvauksen, ja sitä suosittelemme sinunkin yrityksellesi.

Koulutetut sähköinsinöörimme kuvaavat sähkökeskukset ja antavat ohjeet puutteiden korjaamiseksi. Ifin kehittämä lämpökuvausstandardi paljastaa vuosittain tuhansia piileviä tulipaloriskejä. Näiden tarkastusten ansiosta on jo estetty tulipaloja!
Tutustu Vahingontorjuntatiim​iimme​ ja asiakkaidemme kokemuksiin tarkastuskäynneiltä

Näin lämpökuvaus tehdään

Katso video YouTubesta

Blogi lämpökuvauksesta

Lue sähköturvallisuuden asiantuntijamme Ari-Pekka Alatalon blogi lämpökuvauksesta.

Tutustu myös muihin riskienhallintatyökaluihimme ja ehkäise liiketoimintaasi haittaavat vahingot. Lisää työkaluja löydät Riskienhallinta-sivultamme

Osta sammutin täältä

If Turvakauppa

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin tehdään yrityksellesi If Oikea Turva -kartoitus. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat selkeän käsityksen yrityksesi turvariskeistä ja vakuutustarpeista.

Kuinka kuumat paikat Maikkarin sähkökeskuksessa oli?

Kävimme keväällä 2015 MTV:n studioilla ja kuvasimme myös sähkökeskukset.
Katso video: