Turvallisuutta riskit tunnistamalla

Moni vahinko jäisi tapahtumatta, jos riski olisi tiedostettu. Tarjoamme työkaluja riskien löytämiseen ja käytännön apua niiden poistamiseen.


If Turvatesti

If Turvatesti selvittää vartissa yrityksesi vaaranpaikat. Tulipalo, tuotantokoneen rikkoutuminen tai muu vahinko voi keskeyttää yrityksen toiminnan pitkäksi aikaa. Toimintakatkon aikana menetetyt asiakassuhteet saattavat pahimmassa tapauksessa kaataa koko yrityksesi. Siksi vahingontorjunta voi olla vakuutuksesi arvokkain ominaisuus.
Olemme tehneet yli 60 000 If Turvatestiä, minkä perusteella tunnemme myös sinun yrityksesi kriittisimmät riskitekijät. Testin tekeminen vie korkeintaan 15 minuuttia. Saat heti selkokieliset korjausehdotukset perusteluineen sekä asiantuntevien korjaajien yhteystiedot.
Jos et vielä ole asiakkaamme, anna muutama tieto yrityksestäsi niin otamme yhteyttä. Voit myös soittaa numeroon 010 19 15 00 ja pyytää tarjouksen vakuutuksistasi. Teemme Turvatestin aina maksutta tarjouksen yhteydessä.
Tee Turvatesti If Yrityskansiosi Vahingontorjunta-välilehdellä.

If Turvapartnerit

Maanlaajuisesta If Turvapartneri -verkostostamme löydät alan parhaat asiantuntijat, jotka auttavat sinua korjaamaan havaittuja turvallisuuspuutteita. Olemme valinneet If Turvapartneri -verkostoon vain korkeatasoisia ja luotettavia turvallisuusalan yrityksiä, jotka tuntevat lain ja suojeluohjeiden vaatimukset. Voit jättää yhteydenottopyynnön partneriyritykselle If Turvapartneri -sivustolla. Saat yhteydenoton kolmen arkipäivän kuluessa.

Investointituki

Tiesithän, että asiakkaanamme sinulla on mahdollisuus saada investointitukea meiltä, kun tavoitteenasi on vähentää ennakoivasti
  • työtapaturmia
  • omaisuusvahinkoja
  • ajoneuvovahinkoja
Investointituki hyvitetään vakuutusmaksujen alennuksena. Investointituen määrä on 50 % investoinnista ja enintään 10-20 % vakuutusmaksusta sen mukaan, mitä vakuutusturvaa investointi koskee. Investointitukeen kuuluvat vapaaehtoiset turvallisuustason parannukset. Tuki ei kata investointeja, joilla täytetään lain tai suojeluohjeiden minimivaatimukset.

If Turvakauppa

Hanki Ifin valitsemia, korkeatasoisia tuotteita vahinkojen torjuntaan.

Tunnistamalla eri vahinkomahdollisuudet, pystyt ehkäisemään vahinkoriskejä. Lue lisää, miten voit torjua erilaisia vahinkoja

Materiaalipankki