Vahingontorjunta voi olla vakuutuksesi arvokkain ominaisuus

Vahingon sattuessa paraskaan vakuutus ei korvaa kaikkea. Esimerkiksi toiminnan keskeytymisen takia kilpailijoille karanneiden avainhenkilöiden tietotaitoa. Haluamme auttaa sinua myös tässä. Olemme kehittäneet työkaluja riskien löytämiseen ja niiden poistamiseen, toisin sanoen vahingontorjuntaan.

Sähköpalot

Joka kolmas yrityspalo saa alkunsa viallisesta sähkölaitteesta tai sen virheellisestä käytöstä. Tekemiemme tarkastusten perusteella lähes jokaisen yrityksen sähköpaloriskejä voisi vähentää.

Palovaarallinen valaistus

Riskejä voi torjua pienin investoinnein, usein jopa ilmaiseksi. Asiantuntijoidemme vinkit ovat käytössäsi.

Tuhopoltot

Tuhopolttaja toimii useimmiten hetken mielijohteesta. Silti on mahdollista pienentää tahallaan sytytettyjen tulipalojen aiheuttamia vahinkoja.

Vuotovahingot

Vaikka yksittäiset vuotovahingot ovat pienehköjä, on niistä huomattavaa haittaa yrityksen toiminnalle. Hitaasti syntyvät vuotovahingot eivät ole vakuutuksesta korvattavia, mutta nekin ovat torjuttavissa.

Työkaluja riskien tunnistamiseen

Moni vahinko jäisi tapahtumatta, jos riski olisi tiedostettu. Tarjoamme työkaluja riskien löytämiseen ja apua niiden poistamiseen.

Tositarinoita turvallisuudesta

If Vahingontorjuntatiimi on tehnyt jo yli tuhat tarkastusta yrityksille. Melkein aina löytyy korjattavaa. Tutustu tiimiin ja tarinoihin tarkastusten takana.