Turvaa toiminnallesi myös vahingon sattuessa

Jos vahinko kuitenkin sattuu, korvauspalvelumme sujuu kuten pitääkin. Yhteinen tavoite on turvata yrityksesi toiminta ja saada arki rullaamaan normaalisti mahdollisimman pian. Saat nopeaa palvelua ja asiantuntevaa apua.

Näin korvauspalvelu toimii

  • Vahinkoilmoituksen teet kätevimmin If Yrityskansion kautta tällä sivustolla.
  • Voit myös soittaa meille, ja aina yksi yhteydenotto riittää.
  • Käsittelemme yli puolet vahinkoilmoituksista vuorokauden kuluessa.
  • Yhteyshenkilösi pitää sinut ajan tasalla vahinkotapauksesi käsittelyn osalta, ja sinä voit keskittyä yrityksesi toimintaan.
  • 92 % vahinkotapauksista saa myönteisen korvauspäätöksen.

​Asiakkaamme arvostavat sujuvuutta

Vahingon kohdanneet asiakkaamme antavat meille arvosanaksi 4,5 (asteikolla 1-5). Heidän mielestään olemme oikeudenmukaisia ja nopeita, ja kanssamme on helppo asioida. Itse asiassa ne, joille on sattunut vahinko, ovat kaikkein tyytyväisimpiä asiakkaitamme.

Vahingon kokenut kertoo

Myös ravintola Gastonen omistaja Lennart Sukapää antaa korvauspalvelullemme kiitettävän arvosanan.
Lokakuinen ilta, täysi ravintola ja pikkujouluaika tulossa. Hyvin menee, ajatteli ravintola Gastonen omistaja Lennart Sukapää. "Yhtäkkiä keittiön katosta alkoi tippua vettä. Huoltomies kävi ja keittiö suljettiin. Varasimme asiakkaille pöytiä lähiseudun ravintoloista", Lennart muistelee. "Pahin oli vielä tulossa. Isännöitsijä kertoi, että edessä on iso remontti ja ravintola on kiinni noin kolme kuukautta. Olin juuri tavannut yhteyshenkilöni Ifistä ja keskeytysvakuutus​ oli päivitetty. Se korvasi myynnin ja 17 työntekijän palkat."

Ilmoita vahingosta If Yrityskansiossa

Tee vahinkoilmoitus kätevästi If Yrityskansiossa. Voit kirjautua If Yrityskansioon omilla tunnuksillasi tai henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi.