Jari Kilpinen

Nimi: Jari Kilpinen
Tehtävät Ifissä: Asiakaspalvelun ja vakuutustuotannon johtaja Yritysasiakkaat-liiketoiminta-alueella
Miten kauan työskennellyt Ifissä:
Viisi vuotta
Koulutus: Kauppatieteiden maisteri
Harrastukset: Lenkkeily, tennis, musiikin kuuntelu ja ajanvietto perheen ja kavereiden kanssa
Asuinpaikka: Espoo


Kerro työstäsi

Vastaan Ifissä yhdestä myyntikanavasta, joten työhöni liittyy myynnin johtamiseen liittyviä tehtäviä. Vastaan myös asiakaspalvelusta ja vakuutustuotannosta, jossa esimerkiksi laadun ja prosessien on oltava kunnossa. Lisäksi esimiestyö ja henkilöstön hyvinvointiin liittyvät asiat kuuluvat olennaisesti työhöni.

Päiväni koostuvat yleensä kokouksista, keskusteluista, suunnittelusta ja asioiden ratkomisesta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Miksi päätit tulla Ifiin töihin?

Tartuin viisi vuotta sitten tilaisuuteen vaihtaa toimialaa, ja siirryin kansainväliseen ja mielestäni toimialansa mielenkiintoisimpaan Suomessa toimivaan vakuutusyhtiöön. Tulin Ifiin nuorille johtajille ja asiantuntijoille suunnatun valmennusohjelman kautta, ja vuoden pituisen ohjelman päätyttyä jäin taloon. Olen ehtinyt toimia talon sisällä jo useissa erilaisissa tehtävissä.

Mikä on parasta työpaikassasi?

Parasta työssäni on laaja toimenkuva, mahdollisuus vaikuttaa asioihin ja mukava työyhteisö. Työni on erittäin mielenkiintoista myös siksi, että näen siinä vakuutustoiminnan kokonaisuutena. Arvostan lisäksi kohtuullista työkuormaa. Ifissä töitä tehdään reippaalla otteella mutta aikaa jää myös muulle elämälle.

Milloin viimeksi olet ollut ylpeä ifläisyydestäsi?

Kaikkein ylpein olen silloin, kun voimme todeta, että olemme pelastaneet ihmishenkiä tai asiakkaamme omaisuutta. Niin voi käydä silloin, kun yritys on huomioinut vahingontorjuntasuosituksemme, ja niiden avulla on estetty vahingon syntyminen. Myös hyvä liiketoiminta ja tavoitteiden mukainen tulos lämmittävät mieltä.