Heta Hägerth


​Nimi: Heta Hägerth
Tehtävät Ifissä: Palvelupäällikkö henkilökorvauspalvelussa Yritysasiakkaat-liiketoiminta-alueella
Miten kauan työskennellyt Ifissä:
Viisi vuotta
Koulutus: Tradenomi
Harrastukset: Partio, ryhmäliikunta, laskettelu
Asuinpaikka: Turku

Kerro työstäsi

Työskentelen yritysten henkilökorvausyksikössä, jossa käsitellään esimerkiksi erilaisia työtapaturmia. Johdan yhdentoista erikoiskäsittelijän tiimiä, joka hoitaa työtapaturmien alkukäsittelyä.

Työhön kuuluu paljon työnohjausta, raportointia, erilaisten palkka- ja kehityskeskusteluiden pitämistä ja yhteistyötä muiden korvausorganisaatioiden kanssa.

Työtehtäväni vaihtelevat jonkin verran ajankohdasta riippuen. Parasta työssäni on kuitenkin juuri työtehtävien monimuotoisuus, haasteellisuus ja mahdollisuus osallistua uusien kehitysideoiden toteuttamiseen.

Miksi päätit tulla Ifiin töihin?

Hain Ifiin alun perin kesätöihin vuonna 2008. Olin juuri päättänyt ensimmäisen opiskeluvuoteni Turun ammattikorkeakoulussa, ja If vaikutti mielenkiintoiselta työnantajalta. Minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta vakuutusalasta, joten olin kiinnostunut oppimaan ja ottamaan selvää, voisiko se olla minun juttuni.

Sain kesätyöpaikan työtapaturmakorvauksista, ja kesän jälkeen sain jäädä jatkamaan tuntityöntekijänä. Työskentelin valmistumiseeni saakka kesä- ja tuntityöntekijänä, ja marraskuussa 2010 sain vakituisen työpaikan.

Mikä on parasta työpaikassasi?

Parasta ovat ehdottomasti työkaverit ja innostava, myönteinen ilmapiiri. Ifissä on uudistava asenne, mikä näkyy siinä, että työntekijät pyrkivät kehittämään itseään ja työympäristöään jatkuvasti. Arvostan myös sitä, että If välittää aidosti työntekijöistään ja kannustaa kehittymään.

Milloin viimeksi olet ollut ylpeä ifläisyydestäsi?

Sellaisina pieninä hetkinä, kun olen onnistunut asiakaspalvelussa ja saan positiivista palautetta suoraan asiakkaalta. On myös mukavaa kuulla oman tiimin työntekijöiltä, että he viihtyvät työpaikallaan, koska silloin tietää itsekin onnistuneensa.