Hanna Pihkanen


​Nimi: Hanna Pihkanen
Tehtävät Ifissä: Yhteyshenkilö Ifin hankintapalveluissa
Miten kauan työskennellyt Ifissä: Kaksi vuotta ja sitä ennen kesätyöntekijänä muutamana kesänä
Koulutus: Restonomi (palvelujen tuottamisen ja johtamisen koulutusohjelma)
Harrastukset:
Harrastan kaikennäköistä liikkumiseen liittyvää. Myös käsityöt, musiikki, matkailu ja valokuvaaminen ovat sydäntä lähellä.
Asuinpaikka: Turku

Kerro työstäsi

Tulen töihin aikaisin aamulla ja ensimmäiseksi käyn läpi hankintajärjestelmäämme tulleet tilaukset. Vilkaisen seuraavaksi minulle tulleet laskut ja luen sähköposteja, kunnes työkaveri huikkaa aamukahville.

Kolmihenkisessä tiimissämme vastuualueet on jaettu tuotealueittain, ja minun vastuualueeseeni kuuluvat puhelimet ja niiden lisätarvikkeet sekä monitoimilaitteet. Työhöni kuuluvat lisäksi myös toimistojemme ympäristöasiat, intrasivustomme päivittämistä sekä puhelin- ja kokousjärjestelmän käyttökoulutusta. Työtehtäviini kuuluu myös pieniä ja vähän suurempiakin projekteja.

Lähimpiä työkavereita minulla on melko paljon. Olen yhteydessä päivittäin oman tiimini lisäksi organisaation muihin työkavereihin sekä pohjoismaisiin kollegoihini. Aika ajoin teen yhteistyötä myös IT-osaston kanssa.

Miksi päätit tulla Ifiin töihin?

Opiskeluaikanani olin kuuntelemassa esitelmää Ifistä, ja esitelmöijä sai työskentelyn Ifissä kuulostamaan mukavalta ja mielekkäältä. Päätin hakea töitä kesäksi Ifistä, ja onnistuin nappaamaan paikan. Kun minulle tarjottiin myöhemmin mahdollisuutta vakinaiseen työpaikkaan, otin paikan riemusta kiljuen vastaan.

Mikä on parasta työpaikassasi?

Parasta työpaikassani on työnkuvani monipuolisuus, mahdollisuus itsensä kehittämiseen sekä tietysti työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.

Milloin viimeksi olet ollut ylpeä siitä, että työskentelet Ifissä?

Olen päivittäin ylpeä työskennellessäni Ifissä. Periaatteeni on, että oma työ pitää aina tehdä niin, että jälkikäteen voi olla ylpeä tekemisistään.