Annika Kivimäki


Nimi: Annika Kivimäki
Tehtävät Ifissä: Erikoiskäsittelijä henkilökorvauspalvelussa Henkilöasiakkaat-liiketoiminta-alueella
Miten kauan työskennellyt Ifissä: Kuusi vuotta
Koulutus: Merkonomi ja tradenomi
Harrastukset: Kuntosali ja erilaiset ryhmäliikuntalajit kuten kahvakuula ja bodypump
Asuinpaikka: Espoo

Kerro työstäsi

Perustyötehtäväni on yksityishenkilöiden sairaus-, tapaturma- ja matkavahinkojen käsittely. Päivärutiineihini kuuluu vahinkoilmoitusten vastaanottaminen ja niiden käsitteleminen alusta loppuun.

Lisäksi perehdytän uusia työntekijöitä erikoiskäsittelijän työtehtäviin. Toisinaan pääsen hyödyntämään myös teknistä osaamistani, kun autan työkavereitani
teknisten pulmien ratkaisemisessa.

Periaatteenani on kumota päivittäin se virheellinen ja surullinen väittämä, että vakuutusyhtiö yrittäisi kaikin tavoin olla korvaamatta mitään. Se ei pidä paikkaansa.

Miksi päätit tulla Ifiin töihin?

Tulin 17-vuotiaana kouluni edellyttämälle työssäoppimisjaksolle Ifin Lahden-toimipisteeseen. Siirryin työssäoppijasta kesätyöntekijäksi ja siitä edelleen tuntityöntekijäksi. Työskentelin Ifissä lähes koko opintojeni loppuajan ja sain vakituisen työpaikan kesällä 2011. Samalla toimipaikkani siirtyi Lahdesta Espooseen.

Olen kulkenut kuudessa vuodessa pitkän matkan siitä 17-vuotiaasta, joka ei tiennyt, mikä vakuutusyhtiöiden toiminnan tarkoitus on!

Mikä on parasta työpaikassasi?

Parasta Ifissä on oma työporukkamme. Ifissä on mielestäni huippusakkia töissä! Jaetulla ensimmäisellä sijalla on lähes kuusi vuotta säilynyt ja vahvistunut tunne siitä, että Ifissä työntekijöistä välitetään.

Milloin viimeksi olet ollut ylpeä ifläisyydestäsi?

Tänä aamuna, kun työmatkalla bussiin asteli polven korkuinen tyttö Ifin heijastinliivi päällä. Mielestäni on hienoa, että If tukee oikeasti tärkeitä asioita.

Lisää uratarinoita