Töissä Ifissä

Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa ja kehittyä ja kasvaa.

Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia ja antaa työlle mielenkiintoista ulottuvuutta.

Hyvä ammattitaito on menestystekijä erittäin osaamisvaltaisella vakuutusalalla. Pyrimme olemaan edelläkävijä ja tarjoamaan työntekijöillemme mahdollisuuden saavuttaa erinomainen henkilökohtainen ammattitaito.

Jokaisella työntekijällä on sekä mahdollisuus että vastuu itse vaikuttaa uraansa ja kehitykseensä Ifissä. Tämän onnistumiseksi työntekijöiden tukena ovat esimiehet ja oma sisäinen koulutusyksikkömme If Akatemia. Työntekijät tekevät yhdessä esimiehensä kanssa kehityssuunnitelman vuosittaisen kehityskeskustelun yhteydessä.

Monta mahdollisuutta

Vakuutusalalla on runsaasti erilaisia tehtäviä. Meiltä löytyy esimerkiksi asiakaspalveluhenkilöstöä, vahinkokäsittelijöitä, underwritereita, tuotekehittelijöitä, lakimiehiä, IT-suunnittelijoita, projektipäälliköitä, markkinointihenkilöstöä, aktuaareja, controllereita, myyntihenkilöstöä, key account managereita ja monia muita mielenkiintoisia tehtäviä.

Kaikki toimemme erilaisine työtehtävineen vaativat oikeanlaista henkilöä, mutta koulutustausta ja kokemus vaihtelevat. Tavallisimpia akateemisia koulutustaustoja meillä ovat kauppatieteet, tekniikka, oikeustiede ja tietojenkäsittely.

Meillä työskentelee myös henkilöitä, jotka aiemmin ovat olleet poliiseja, sairaanhoitajia, automekaanikkoja, toimittajia ja muiden alojen asiantuntijoita.

Tasapainoa elämään

Haluamme, että työntekijöidemme työelämä ja yksityiselämä olisivat tasapainossa. Tämä näkyy erityisesti eduissa, jotka If tarjoaa työntekijöilleen. Työterveyshuollon lisäksi meillä henkilöstö saa sairaanhoitovakuutuksen, jotta sairastuessa pääsee nopeasti hoitoon.

Työntekijämme saavat myös vakuutuksia edullisempaan hintaan, joustavan työajan ja monipuoliset liikuntaedut.​

Ifin ydinarvot, tutustu tästä

If Akatemia, tutustu tästä