Tervetuloa Mediahuoneeseemme!

Mediahuoneestamme löydät lehdistötiedotteet ja valokuvat sekä If Asiantuntijoiden ja Viestinnän yhteystiedot. Meihin voit aina ottaa yhteyttä vakuutusalan tietoa tarvittaessa.

If lyhyesti

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,6 miljoonaa asiakasta Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kokonaismaksutulo oli noin 4 miljardia euroa vuonna 2010. Konserni työllistää noin 6 400 henkilöä.

If perustettiin vuonna 1999, kun ruotsalaisen Skandian ja norjalaisen Storebrandin vahinkovakuutustoiminnot yhdistettiin. If on vuodesta 2004 saakka ollut suomalaisen Sampo-konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö.

Taloustietoa

Sampo-konsernin pörssitiedotteet sekä muu Sammon julkaisema tiedotusmateriaali ovat saatavilla suoraan Sammon omilta sivuilta www.sampo.com/tiedotteet (uusi ikkuna)

Mediayhteydet

Ainomaija Pippuri
Viestintäjohtaja
010 514 4217 tai lähetä viesti

Mari Huotari
Viestintäpäällikkö
010 514 0067 tai lähetä viesti

Heidi Ristilä
Tiedottaja
010 514 1662 tai lähetä viesti

If Asiantuntijat

Meillä on joukko vakuutusalan asiantuntijoita, jotka ovat tottuneet työskentelemään median kanssa ja osaavat tulkita vakuutusasioita ymmärrettävästi isolle yleisölle.

Tutustu Ifin Facebook-sivuihin!

Ifin Facebook sivutTervetuloa Ifin Facebook-sivulle keskustelemaan, kommentoimaan ja päivittämään tietojasi vakuuttamisesta!

Vakuutusalan linkkejä

Avautuvat uuteen ikkunaan.