Liiketoiminta-alueet

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö. Sen markkinaosuus on Suomessa 26, Ruotsissa 18 ja Norjassa 25 prosenttia. Tanskassa, jossa markkinat ovat pirstoutuneemmat, Ifin markkinaosuus on 6 prosenttia. If omistaa myös 28 prosenttia tanskalaisesta Topdanmark-vakuutusyhtiöstä.

If aloitti toimintansa Baltiassa vuonna 2002, ja vuodesta 2009 alkaen toiminta yhdistettiin yhdeksi yhtiöksi, If P&C Insurance AS:ksi, joka on rekisteröity Virossa. Latviassa ja Liettuassa toimintaa johdetaan sivukonttoreista.

Pohjoismaisen organisaatiomme ansiosta toimimme tehokkaasti ja yli maantieteellisten rajojen. Ifin kansainvälisiä asiakkaita palvellaan muun muassa yhtiön Venäjällä, Ranskassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Saksassa sijaitsevissa toimipisteissä.

Ifin liiketoimintaa johdetaan pohjoismaisesta näkökulmasta. Toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Henkilöasiakkaat, Yritysasiakkaat ja Suurasiakkaat. Markkinaedellytyksiltään erilainen Baltia muodostaa erillisen liiketoiminta-alueen.

Henkilöasiakkaat, tutustu tästä

Yritysasiakkaat, tutustu tästä

Suurasiakkaat, tutustu tästä

Baltia, tutustu tästä