Säännöt - If Turvallisuusrahasto

Kohteet

Tukea turvallisuutta edistäviin hankintoihin voivat hakea erilaiset Suomessa toimivat yhteisöt kuten päiväkodit, koulut ja harrastekerhot. Rahasto ei myönnä tukea yksityishenkilöille eikä kaupallisille toimijoille. Sama kohde voi saada tukea vain kerran.

Lahjoitusten suuruus ja luovuttaminen

Turvallisuusrahasto jakaa tukea, joka jakautuu aina useiden hakijoiden kesken. Tukipäätökset tekee Ifin edustajista koostuva If Turvallisuusrahaston raati.

Lahjoitus voidaan käyttää vain siihen kohteeseen, johon se on myönnetty. Esimerkiksi heijastimet ja heijastinliivit If toimittaa tuen saajille suoraan.

Hakeminen

Turvallisuustukea haetaan tällä lomakkeella​. Hakemuksessa nimetään yhteyshenkilöksi projektista tai hankinnasta vastaava henkilö.

Rahasto ei käsittele hakemuksia, joista puuttuu perustelut tai selitys, mihin tarkoitukseen tukea haetaan. Kyseisten hakemusten osalta rahasto ei myöskään anna hakijalle palautetta.

Lahjoitusten myöntäminen

Hakemukset käsitellään keskitetysti seuraavan kuukauden aikana. Turvallisuusrahasto pitää kesätaukoa heinäkuussa, joten kaikki kesä- ja heinäkuun hakemukset käsitellään elokuussa pidettävässä kokouksessa.

Lahjoitusten saajille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

Ifillä on oikeus kertoa lahjoitusten saajista nettisivuillaan ja haluamallaan tavalla muussa viestinnässään. Toivomme, että myös lahjoituksen saaja kertoo mielellään If Turvallisuusrahastosta ja jakaa eteenpäin tietoa lahjoituksen saamisen mahdollisuudesta. Mikä sen mukavampaa, kuin saada entistä laajempi joukko hakemaan tukea ja ilahtumaan lahjoituksista.​