Uutisartikkeli, 28 heinäkuuta 2009
Yleisurheilun huipputapahtuma Kalevan kisat nostaa tunnelman kattoon Espoon Leppävaarassa 31.7–2.8. If Vahinkovakuutusyhtiö tuo kisoihin oman If Urheilijapalkinnon.

Suomalaiset yleisurheiluseurat ovat kamppailleet jo yli sata vuotta henkivakuutusyhtiö Kalevan mukaan nimetyissä Kalevan kisoissa. Perinteen mukaan Kalevan kisoissa ja myös muissa SM-tason kilpailuissa parhaiten menestynyt seura saa haltuunsa vuodeksi arvokkaan Kalevan maljan.

– If tuo Kalevan kisoihin nyt oman palkintonsa, If Urheilijapalkinnon, joka tukee perinteikästä Kalevan maljaa. Uusi kiertopalkinto annetaan vuosittain Kalevan kisoissa parhaiten menestyneelle urheilijalle. Uudella palkinnolla If haluaa korostaa täysipainoisen yksilösuorituksen merkitystä sekä huippu-urheilun tärkeää asemaa yleisurheilussa, kertoo Ifin toimitusjohtaja Timo Vuorinen.

If Urheilijapalkinnon on veistänyt Väinö Lätti, jonka teoksia leimaa vastakohtaisuus ja materiaalien vuoropuhelu. Urheilijapalkintoa voi luonnehtia ajattoman kauniiksi. Veistoksen sysimusta kivinen jalusta toimii vastakohtana teräksen kauniille heijastavalle pinnalle. Jalusta henkii vakautta kun taas teräksiset muodot johtavat ajatusta keveästi kohti korkeuksia.

If ja Kaleva uusivat SUL-sopimuksensa

If ja Kaleva ovat Suomen Urheiluliiton pitkäaikaisia kumppaneita ja sopimus yhteistyön jatkumisesta on jälleen uusittu. Ifin ja SUL:n sopimuksessa pääpaino on lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemisessa. If Yleisurheilukoulu on SUL:n ja lasten liikunnan asiantuntijoiden kanssa kehitetty toimintamalli, jota toteuttavat SUL:n jäsenseurat ympäri maan.

– Tarkoituksena on antaa lapsille mahdollisuus kokeilla eri yleisurheilulajeja turvallisessa ympäristössä, leikin siivittämänä. If Yleisurheilukoululaisia on tällä hetkellä noin 20 000, Ifin tiedottaja Anni Kuusisto kertoo.

Tervetuloa seuraamaan Kalevan kisoja! Kisapaikalta löydät myös Ifin standin, jossa urheilijat jakavat nimikirjoituksiaan tasatunnein kisojen ajan.

Lisätiedot:
Tiina Sademies 010 514 5325, Markkinointi
Anni Kuusisto 010 514 0067 Viestintä

If on johtava vahinkovakuuttaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Konsernin vakuutusmaksutulo vuonna 2008 oli noin 4,1 miljardia euroa. 6900 työntekijää tarjoaa korkealaatuisia vakuutustuotteita ja -palveluita yhteensä 3,6 miljoonalle henkilö- ja yritysasiakkaalle. Vahinkovakuutusten asiantuntijana If on mukana ennaltaehkäisemässä vahinkoja ja onnettomuuksia. Tavoitteena on parantaa asiakkaitten ja samalla koko yhteiskunnan turvallisuutta. If kuuluu suomalaiseen Sampo-konserniin.