Uutisartikkeli, 1 syyskuuta 2009
If Omavastuuetua voivat kerryttää asiakkaat, joilla on vähintään kolme Keskittäjävakuutusta Ifissä. Syyskuussa uusia Keskittäjäasiakkaita palkitaan antamalla jo heti alkuun 100 euroa asiakkaan Omavastuutilille.
Asiakkaat, jotka syyskuussa keskittävät vähintään kolme Keskittäjävakuutusta Ifiin, pääsevät kartuttamaan Omavastuutiliään heti sadalla eurolla. Tarjous on voimassa 1.9.–30.9.2009 ja koskee uusia asiakkaita sekä myös niitä Ifin asiakkaita, joilla jo on 1–2 Keskittäjävakuutusta Ifissä.

If Omavastuuetu palkitsee huolelliset asiakkaat

Omavastuuetua kertyy If Omavastuutilille 30 euroa vahingotonta vuotta kohti kokonaissumman ollessa 160 euroa.

Omavastuuedun avulla voi välttyä jopa kokonaan omavastuun maksamiselta vahingon sattuessa. Etua voi käyttää omavastuun pienentämiseen kasko-, esine- ja venevahingoissa. If Omavastuuetu on ainutlaatuinen vakuutusmarkkinoilla.

Asiakkaat voivat ostaa If Omavastuuetuun oikeuttavat Keskittäjävakuutukset soittamalla If Asiakaspalveluun 010 19 19 19, käymällä Ifin konttorissa tai If Verkkokaupasta osoitteessa if.fi.


Lisätiedot:
Tiedottaja Anni Kuusisto, 050 4240067, www.if.fi

If on Pohjoismaiden ja Baltian johtava vahinkovakuutusyhtiö. 6 900 työntekijäämme tarjoaa korkealaatuisia vakuutustuotteita ja -palveluita 3,6 miljoonalle henkilö- ja yritysasiakkaalle. Vahinkovakuutusten asiantuntijana olemme myös mukana ennaltaehkäisemässä vahinkoja ja onnettomuuksia. Tavoitteemme on parantaa asiakkaidemme ja samalla koko yhteiskunnan turvallisuutta. If kuuluu Sampo-konserniin.