Uutisartikkeli, 22 marraskuuta 2013

Ifin myymä henkivakuutus on tutkitusti edullisin

Järjestöjen ja ammattiliittojen jäsenille myytävä Ryhmäsampo Primus on Suomen edullisin henkivakuutus, FINEn tuore hintavertailu osoittaa.
Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINEn 18. marraskuuta julkaisema hintavertailu osoittaa, että Ryhmäsampo Primus -vakuutus on markkinoiden edullisin henkivakuutus. Vertailussa oli mukana seitsemän eri yhtiön henkivakuutusta.


Hintaerot edullisimpien ja kalleimpien vakuutusten välillä ovat selviä. Vertailussa esimerkiksi 30-vuotiaan vakuutuksenottajan 80 000 euroa kattava henkivakuutus maksaa 83‒190 euroa vuodessa ilman alennuksia. 

Jos vakuutuksenottaja on 40-vuotias, yltää henkivakuutuksen hintahaitari 116 eurosta 266 euroon vuodessa. Vakuutusyhtiön valinnalla voi säästää kymmenessä vuodessa jopa 2000 euroa.

Useiden järjestöjen ja ammattiliittojen jäsenille sekä heidän puolisoilleen myytävän Ryhmäsampo Primuksen myöntää Ifin kumppani Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Vakuutuksen voi hankkia Ifistä tai nettiosoitteesta henkivakuutuskuntoon.fi.

Kalevan myöntämän vakuutuksen osalta vertailussa käytettiin Veronmaksajain keskusliiton jäsenten hintoja. Vakuutuksen hinta voi vaihdella järjestöittäin.


Tutustu FINEn henkivakuutusvertailuun 

Lue lisää Ryhmäsampo Primus -vakuutuksesta  


Lisätietoja:

Minna Mikkanen, markkinointijohtaja, Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, p. 050 536 46 88, minna.mikkanen@mandatumlife.fi

 ​