Ajankohtaista

Julkaistu 2008
29 joulukuuta 2008
Omatekoiset pommiviritelmät aiheuttavat vahinkoja uutena vuotena

Ilotulitteet kuuluvat uuteen vuoteen, niistä aiheutuvat vammat sen sijaan eivät. Useimmin räjähteistä aiheutuu vahinkoja juhlijoiden varomattomuuden takia sekä omatekoisten viritelmien aiheuttamana. Riskejä on mahdollista välttää korostetun varovaisuuden ja suojalasien avulla.

27 joulukuuta 2008
Ifistä Suomen Journalistiliiton vakuutuspartneri

Suomen Journalistiliitto on vakuuttanut jäsenensä 1.1.2009 alkaen Ifissä. Journalistiliiton jäsenet on vakuutettu vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutuksilla sekä vastuu- ja oikeusturvavakuutuksella. Vakuutusten piiriin kuuluvat liiton alle 68-vuotiaat jäsenet sekä opiskelijajäsenet.

17 joulukuuta 2008
If lisää yritysten turvallisuutta yhteistyöverkoston avulla

If on rakentanut ensimmäisenä vakuutusyhtiönä Suomessa turvapartneriverkoston. Verkostosta If välittää yritysasiakkaille heidän tarvitsemiaan turvallisuustuotteita ja -palveluja. Yhteistyöverkostoon kuuluu noin 30 yritystä eri puolelta Suomea.

16 joulukuuta 2008
Pienillä teoilla turvallinen joulu!

Joulun lähestyessä on hyvä kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Tekemällä muutaman pienen asian, voi välttyä isoilta vahingoilta. If Vahinkovakuutusyhtiö on kerännyt "top 10" listan asioista, jotka on hyvä tarkistaa ja muistaa.

10 joulukuuta 2008
Kuntaliitoksilla ei vaikutusta vakuutusmaksuihin

If Vahinkovakuutusyhtiössä kuntaliitokset eivät nosta liikenne- ja autovakuutusten maksuja, vaikka asiakkaan vanha kunta yhdistyisi kuntaan, jossa on korkeammat vakuutusmaksut. Myöskään voimassa oleviin omaisuusvakuutuksiin muutokset eivät vaikuta.

9 joulukuuta 2008
Tunneliturmista Suomen teiden uusin riski

Uusien tietunnelien valmistumisen myötä Suomessa on varauduttava uudenlaisten onnettomuuksien ennaltaehkäisyyn ja nopeaan toimintaan. Lähes yhdeksän kymmenestä vakavasta tunnelipalosta saa alkunsa liikenneonnettomuudesta.

2 joulukuuta 2008
Bangkok ja vakuutukset

Thaimaassa hallitusta vastustavat mielenosoittajat ovat sulkeneet Bangkokin kansainvälisen lentokentän. Kentällä jumissa olleet tuhannet matkailijat on evakuoitu takaisin kaupunkiin.

28 marraskuuta 2008
Koko perheen turvallisuuspäivä sadalla paloasemalla 29.11.2008

26 marraskuuta 2008
Yli puolet suomalaiskodeista on ilman asuntokohtaista pelastussuunnitelmaa

26 marraskuuta 2008
Kotien paloturvallisuudessa nojaudutaan palovaroittimiin