Ajankohtaista

Julkaistu 2006
28 joulukuuta 2006
Ilotuliteonnettomuus voi tulla ampujalle kalliiksi

Uudenvuodenyön ilotuliteonnettomuus voi käydä juhlijalle kalliiksi, jos rakettien käyttöohjeita ja varotoimia ei ole noudatettu huolellisesti.

28 joulukuuta 2006
Suojalasit jaettiin ennätysvauhdissa

27 joulukuuta 2006
If sai toimiluvan Venäjällä

Sampo-konserniin kuuluva If P&C Insurance Holding Ltd on saanut Venäjän viranomaisilta toimiluvan vahinkovakuutusliiketoiminnan aloittamiseen Pietarissa, Venäjällä.

15 joulukuuta 2006
Finanssialan Keskusliitto aloittaa toimintansa 2007 alussa

1 joulukuuta 2006
Ifin Joulukalenterissa arvotaan turvatuotteita

1 joulukuuta 2006
Joulukuun top 10 lista

Joulun lähestyessä on hyvä kiinnittää huomiota myös turvallisuuteen. Tekemällä muutaman pienen asian, voi välttyä isoilta vahingoilta. If Vahinkovakuutusyhtiö on kerännyt "top 10" listan asioista, jotka on hyvä tarkistaa ja muistaa.

29 marraskuuta 2006
Asiakkaat ovat löytäneet If-kansion

22 marraskuuta 2006
If tarjoaa maksutta luistelukypäriä lainaksi Jääpuistossa

Helsingin Rautatientorille rakennettu uusi Jääpuisto tuo kaikille helsinkiläisille ja Helsingissä kävijöille luistelumahdollisuuden aivan kaupungin ydinkeskustassa. If Vahinkovakuutus tarjoaa maksutta luistelukypäriä lainaksi perheen junioreille ja aikuisille.

16 marraskuuta 2006
If turvaa myös pimeällä

Vahinkovakuutusyhtiö If haluaa vuonna 2005 perustetun Turvallisuusrahastonsa kautta huolehtia turvallisuuden edistämisestä käytännön tasolla. Tukea voivat hakea muun muassa päiväkodit, koulut, kerhot, yhdistykset tai järjestöt esimerkiksi heijastimien, ensiaputarvikkeiden tai pyöräilykypäröiden hankintaan.

10 marraskuuta 2006
Porvoon tuomiokirkon palovahingot korvataan kokonaisuudessaan

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy on Porvoon tuomiokirkon vakuuttaja. Nyt tehtyjen tarkennettujen laskelmien mukaan palovahingon korjaukset maksavat noin neljä miljoonaa euroa. Aiemmin julkisuudessa esitetyt arviot vahingon laajuudesta ovat olleet ylimitoitettuja.