Ett hem som inte sköts utgör en hälsorisk

Raksystems AnticimexI Finland finns över en miljon egnahemshus utan professionell fastighetsskötsel. Till följd av det kämpar tusentals hushåll med problem som orsakats av fukt, mögel, mikrober och skadedjur.

Utöver kostnader leder reparationen av skadorna ofta till sådana situationer där normalt boende och vardagsrutinerna rubbas. I samband med reparationen av skadorna är man tyvärr ibland också tvungen att reda ut ansvarsfrågorna. Hemmet är förutom hemvist för trygghet och trivsel också livets största investering.

Ta hand om ditt hem med Hemmets konditionsskydd

Hemmets konditionsskydd har sammanställts för att skydda ditt hem mot vanliga risker som det lätt går att undvika. Med hjälp av tjänsten får du en bättre uppfattning om i vilket skick ditt hem är, säkerställer ett sunt boende, förbättrar säkerheten i ditt hem och försäkrar dig om att din bostad behåller sitt värde. Rätt underhållsåtgärder i rätt tid hjälper dig också att planera din ekonomi.

Tjänsten Hemmets konditionsskydd tillhandahålls av vår samarbetspartner Raksystems Anticimex. Du beställer tjänsten enklast med vidstående blankett för begäran om kontakt. Begäran om kontakt förbinder dig inte att köpa något. Mer information om tjänsten finns också på Raksystems Anticimex webbplats.

If och Raksystems för ett tryggt och sunt boende

Raksystems erbjuder avtal om Hemmets konditionsskydd för Ifs kunder till priset av 130 euro om året (normalt 180 euro). Förmånen förutsätter att den byggnad som granskas är försäkrad med Ifs hemförsäkring.

De kunder som skaffat Hemmets konditionsskydd får 10 % rabatt på If Hemförsäkring för byggnad.