Meddelanden

31 mars 2015Säästä itsesi ja naapurisi tulipalolta – ilmoita viallisesta loisteputkesta

Loisteputkilamppu voi sytyttää tulipalon myös kerrostalossa. Muun muassa pyörä- ja häkkikellarit, pesutuvat, kuivaushuoneet tai saunojen pukuhuoneet voivat olla kerrostalopalon alkulähteitä. Taloyhtiön tilat ovat asukkaiden yhteistä omaisuutta, joten vioista kannattaa kertoa heti huoltoyhtiölle.

10 februari 2015”Varpusparvi pilasi talvilomani”

Talvilomalla suomalaiset suuntaavat usein lämpimiin matkakohteisiin, joissa turistiripuli on yksi yleisimmistä matkasairauksista. Myös ylätiehengitysinfektioihin sairastutaan matkoilla usein.

6 november 2014Ifille vakaa tulos

Vakuutusyhtiö Ifin tulos vuoden 2014 kolmannelta neljännekseltä oli jälleen vakaa ja hyvä. Ifin tulos julkistettiin tänään osana Sampo-konsernin tulosta. 

27 oktober 2014Rotta voi järsiä talon asumiskelvottomaksi

Suomessa esiintyviä pahimpia tuholaisia ovat hiiret, rotat ja erilaiset hyönteiset, jotka voivat pahimmillaan nakertaa puutalon rakenteet uusimiskuntoon. Tuholaisvahinkojen uskotaan lisääntyvän Suomessa ilmaston lämpenemisen myötä. 

9 oktober 2014Suomalaiset luottavat hyväkuntoisiin talvirenkaisiin enemmän kuin kokeneeseen kuskiin

Talvirenkaiden vaihtosesonki on alkamassa. If selvitti*, miten suomalaiset vaihtavat talvirenkaat ja pitävät huolta liikenneturvallisuudesta talvisilla teillä.

3 oktober 2014Katso video: Peura törmää autoon täysin yllättäen

Hirvieläimet kolisuttavat autojen peltejä useimmin syksyn ja alkutalven aikana. Törmäystilanne tulee lähes aina niin yllättäen, ettei kuski ehdi reagoida tielle juoksevaan eläimeen. Riskiä ja vahinkojen vakavuutta voi vähentää kiinnittämällä huomiota esimerkiksi ajonopeuteen.

30 september 2014Viisi vinkkiä turvalliseen syksyyn

Tässä vuodenajan vaihtumisen tueksi muistilista, jonka neuvoja noudattamalla voi tehdä syksyn askareet entistä turvallisemmin ja vähentää mahdollisten vahinkojen ja tapaturmien riskiä.

29 maj 2013Etelä-Suomi pitää kärkisijaa työmatkatapaturmissa

Jos asut Etelä-Suomessa, työskentelet toimistotehtävissä ja liikut töihin jalan tai polkupyörällä, loukkaannut työmatkalla todennäköisemmin kuin moni muu. Työntekijän ohella myös työnantaja voi vähentää työmatkojen loukkaantumisriskiä monin tavoin.  

2 maj 2013Frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If

If har köpt Trygs affärsverksamhet i Finland. Produkter och förmåner för Ifs gamla kunder fortsätter i oförändrad form. Nedan finns frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If.

19 april 2013Autoilija, huomaa liikenteeseen palaavat motoristit

Säiden lämmetessä motoristit palaavat jälleen katukuvaan. Moottoripyöräilijöihin tottumattomat autoilijat eivät aina havaitse motoristia, mikä aiheuttaa joka kevät vaaratilanteita. If muistuttaa autoilijoita antamaan tilaa moottoripyörille keväisillä teillä.