Nyhetsartikel, 30 april 2008

If tähtää yritysturvallisuuteen yhteistyöverkoston avulla

If on rakentanut ensimmäisenä vakuutusyhtiönä Suomessa turvapartneriverkoston, jossa vakuutusyhtiö välittää yritysasiakkaille heidän tarvitsemiaan turvallisuustuotteita ja -palveluja. Yhteistyöverkostoon kuuluu 22 yritystä eri puolelta Suomea.

Vakuutusyhtiö If on aloittanut maanlaajuisen yhteistyön yritysturvallisuutta parantavien yritysten kanssa. Tarkoituksena on paikata Ifin Turvatestissä paljastuneet turva-aukot yhteistyöyritysten tarjoamien ratkaisujen avulla.

- If selvittää Turvatestissä keskeisimmät yritystoimintaa uhkaavat vahinkoriskit. Mikäli yrityksessä on turvallisuuspuutteita, välitämme vinkin sopivaa palvelua tai turvatuotetta tarjoavalle yritykselle.

- Kattavan kumppaniverkoston avulla yritys voi parantaa turvallisuustasoaan vaivattomasti ja ennaltaehkäistä vahinkoja, Niko Satto Ifistä kuvailee turvapartneritoimintaa.

Turvapartneriverkostoon kuuluu yhteensä 22 yritystä eri puolilta Suomea. Yritysten tarjoamat tuotteet vaihtelevat palo-ovista aitauksiin ja nosturien käyttökoulutuksista työturvallisuuden kohentamiseen. If on neuvotellut asiakkailleen turvallisuustuotteista ja -palveluista kilpailukykyiset hinnat.

Satton mukaan turvapartneritoiminnalle on Suomessa vahva tilaus, sillä yhteistyömuoto on Suomessa kokonaan uusi.

- Yleisimmät riskit pitää tuntea, jotta niihin voi varautua. Turvapartneritoiminnassa ideaa on kehitetty eteenpäin, jolloin siirrytään riskien tiedostamisesta konkreettiseen vahinkojen ennaltaehkäisyyn. Vahinkojen torjunta etukäteen on kaikkien etu, Satto tähdentää

Lisätiedot ja yhteydet:
Niko Satto, vahingontorjunta-asiantuntija, If, 010 514 1383, 050 424 13838
Mari Hätinen, tiedottaja, If, 010 514 0067, 050 420 1121

If on johtava vahinkovakuuttaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Konsernin vakuutusmaksutulo vuonna 2007 oli 4,1 miljardia euroa. 6400 työntekijää tarjoaa korkealaatuisia vakuutustuotteita ja -palveluita yhteensä 3,6 miljoonalle henkilö- ja yritysasiakkaalle.  Vahinkovakuutusten asiantuntijana If on mukana ennaltaehkäisemässä vahinkoja ja onnettomuuksia. Tavoitteena on parantaa asiakkaiden ja samalla koko yhteiskunnan turvallisuutta. If kuuluu suomalaiseen Sampo-konserniin.Fill the correct Location property of this webpart. ( Go to Settings list )