Jobba på If

If är det största skadeförsäkringsbolaget i Norden. Förutom i Norden finns vi även i Baltikum och i flera andra länder i Europa.​​

Ett starkt kännetecken för If är att du får tillgång till en nordisk arbetsmarknad, vilket skapar bra förutsättningar för ett kreativt idéutbyte eftersom medarbetarna har olika nationaliteter, bakgrund och erfarenhet som de kan dela med sig av.

Många karriärvägar

If är ett företag där möjligheterna är stora och arbetsuppgifterna många och varierande. Här har vi användning för personer med olika utbildningsbakgrund och varierande arbetslivserfarenhet, som t.ex. tradenomer, ingenjörer, sjukskötare, matematiker, bilmekaniker och poliser.

Inom If lägger vi stor vikt på ledarskapet. Därför arbetar vi systematiskt för att du som har en ledarposition ska utvecklas i din roll och ha de verktyg du behöver för att kunna utveckla och stödja dina medarbetare.

Balans i livet

Vi strävar efter att våra anställda ska ha en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. Detta märks inte minst i de förmåner du har som anställd hos If. Utöver företagshälsovård får du en sjukvårdsförsäkring som gör att du snabbt får vård om du skulle bli sjuk. Som anställd hos oss får du också subventionerade försäkringar, flexibel arbetstid och mångsidiga motionsförmåner.

Välkommen att jobba med oss

Skriv en ansökan till den tjänst som du söker.