Offertförfrågan - företagsförsäkring

Skräddarsydd företagsförsäkring med anpassat skydd för din verksamhet - fyll i några uppgifter och vi kontaktar dig.

Trygga din verksamhet också vid skada.

Vi får 4,5 av 5 i snittbetyg av de kunder som haft en skada. De tycker att vi är rättvisa, snabba och enkla att ha att göra med. Faktum är att de som råkat illa ut är våra allra nöjdaste kunder.  Också restaurang Gastones ägare Lennart Sukapää (på bild) ger Ifs skadehantering ett utmärkt vitsord.
​​

Logga in på If Företagsfoldern

Gör skadeanmälan direkt på webben i din If Företagsfolder. Du kan logga in på If Företagsfolderns med ditt användar-ID och lösenord eller med dina personliga bankkoder.Lennarts berättelse

En kväll i oktober, restaurangen fullsatt och julfestsäsongen för dörren. Det ser bra ut, tänkte restaurang Gastones ägare Lennart Sukapää. ”Plötsligt började det droppa vatten från taket i köket. Fastighetsskötaren tog en titt och köket stängdes. Vi bokade bord åt kunderna på restauranger i närheten”, berättar Lennart. ”Det värsta låg ännu framför. Disponenten berättade att det blir en stor renovering och att restaurangen kommer att vara stängd i cirka tre månader. Jag hade nyligen träffat min kontaktperson på If och avbrottsförsäkringen​ hade uppdaterats. Den ersatte den förlorade försäljningen och lönerna för 17 anställda.”

Det allra viktigaste med en försäkring är vad som händer när en skada väl har skett. Det är då det visar sig vad du betalar för och vad det är värt. ​​

​Så här fungerar vår skadehantering:

  • ​Du anmäler enkelt skadan på vår hemsida (vill du hellre ringa går det självklart lika bra).
  • Vi tar över ansvaret. Vi löser mer än hälften av alla ärenden under första dygnet.
  • Du får en egen kontaktperson som tar hand om ditt ärende hela vägen. Du kan i lugn och ro koncentrera dig på företagets egentliga verksamhet.
  • 92 % av skadefallen får ett positivt ersättningsbeslut.