Uusi eläinvakuutus

Kissavakuutus

Ifin kissavakuutus on mukana läpi kissan elämän ja korvaukset maksamme pienimmistäkin eläinlääkärikäynneistä. Osta vakuutus nyt niin voit olla huoletta tulevaisuudessa.


 • Voimassa koko eliniän

  Korvaamme eläinlääkärikulut läpi lemmikkisi elämän

 • Helppo ja yksinkertainen omavastuu

  Maksat vain 35 % eläinlääkärikuluista ja lääkkeistä itse

 • Korvausrahat nopeasti tilille

  90 % korvauspäätöksistä teemme vuorokauden aikana

Mitä kuluja vakuutus korvaa? Eläinlääkäri- kulut ja henkiturva Eläinlääkäri- kulut Henkiturva
Eläinlääkärin tutkimukset, hoidot ja lääkkeet

Korvaamme kissalle sattuneen tapaturman tai sairauden johdosta syntyneitä eläinlääkärikuluja. Korvattaviin kuluihin sisältyvät mm. eläinlääkärin antama ja määräämä hoito sekä lääkkeet.

Vakuutus on voimassa eläimen koko eliniän.

Omavastuuna maksat aina 35 % syntyneistä kuluista. Kiinteää euromääräistä omavastuuta ei ole, joten saat aina pienimmistäkin kuluista korvauksen.

Esimerkki:
 • Kissalla todetaan silmätulehdus, joka vaatii kahta käyntiä eläinlääkärin vastaanotolla, joista ensimmäinen maksaa 100 € ja toinen 200 €. Lääkkeistä kustannuksia tulee 40 €. Kummastakin käynnistä sekä lääkkeistä korvataan 65 % eli 0,65 x 340 € = 221 €.
Voit valita korvataanko eläinlääkärikuluja ja eläinlääkärin määräämiä tutkimuksia vakuutuskaudessa yhteensä enintään 1000 €, 2000 € vai 3000 €.

 
Röntgen- ja magneettikuvaukset sekä ultraäänitutkimukset

Korvaamme eläinlääkärin määräämästä röntgen- ja magneettikuvauksesta, ultraäänitutkimuksesta sekä tietokonetomografiasta syntyviä kustannuksia. Näitä tutkimuksia voidaan määrätä kissalle, kun epäillään esim.
 • Murtunutta tassua (3 kpl röntgenkuvia, n. 150 €)
 • Sydänsairautta (ultraäänitutkimus n. 200 €)
 • Kasvainsairauksia (tietokonetomografia n. 700 €)
Omavastuuna maksat 35 % syntyneistä kuluista. Kiinteää euromääräistä omavastuuta ei tämän lisäksi ole.

Vakuutus on voimassa eläimen koko eliniän.

Voit valita korvataanko eläinlääkärikuluja ja eläinlääkärin määräämiä tutkimuksia vakuutuskaudessa enintään 1000 €, 2000 € vai 3000 €.

 
Kissan menehtyminen

Korvaamme sinulle kissasi rahallisen arvon, mikäli kissa menehtyy tai se joudutaan lopettamaan sairauden tai tapaturman vuoksi.

Vakuutus on voimassa kissan menehtymisen osalta sen vakuutuskauden loppuun saakka, jonka aikana eläin täyttää kymmenen vuotta.

 
Kissan katoaminen tai varkaus

Korvaamme sinulle kissasi rahallisen arvon katoamisen tai varkauden tapauksessa, jos eläintä ei löydy yhden kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Jos eläin löytyy menehtyneenä, korvaus suoritetaan myös.

Vakuutus on voimassa kissan katoamisen tai varkauden osalta sen vakuutuskauden loppuun saakka, jonka aikana eläin täyttää kymmenen vuotta.

 

Kissan vakuutus turvaa ystäväsi

Leikkisä lemmikki vai laiska sylikissa? Kissasi on sinulle tärkeä. Huolehdi siis siitä hyvin, ja turvaa kissasi sairauden tai tapaturman varalta.

Voit vakuuttaa terveen, vähintään 6-viikkoisen ja enintään 7-vuotiaan kissasi Ifissä. Voit itse valita, haluatko vakuutuksen korvaavan eläinlääkärikulut, kissan menehtymisen vai molemmat.

Syötä kissasi tiedot verkkokauppaan, vertaile eri vaihtoehtoja ja ota kissallesi Ifin eläinvakuutus.Kissavakuutuksen ehdot ja oppaat

Muista myös muut vakuutukset