Jalkapalloilijan vakuutus EPSin jäsenille

Vakuutuksen avulla saat nopean ja parhaan mahdollisen hoidon haluamassasi paikassa. Kun saat hoitoa vaivoihisi heti, pääset nopeammin takaisin pelikentille. ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy ja Espoon Palloseuran Jalkapallo ry ovat sopineet yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokainen jalkapalloilija on vakuutettu parhaalla mahdollisella tavalla. If tukee samalla seuran nuorisotoimintaa lahjoittamalla seuralle jokaisesta myydystä jalkapalloilijan vakuutuksesta 10 euroa.​​

EPSin jalkapalloilijan vakuutus on lisenssivakuutuksia huomattavasti laajempi. Turvasta korvataan normaalia tapaturmavakuutusta laajemmin liikkujalle tyypillisiä sairaus- ja rasitusperäisiä vammoja kuten penikkatauti, revähdykset, venähdykset, repeämät, polvilumpion sijoiltaanmeno ja rasitusmurtumat. Se sisältää mm.

  • tapaturman hoitokulut 40 000 euroon vakuutuksen voimassaoloaikana
  • tapaturmaisen pysyvän haitan korvauksen 100 000 euroa
  • tapaturmaisen kuoleman korvauksen 5 000 euroa
  • fysioterapiaa viisi kertaa tapaturman ja liikkujalle tyypillisten vammojen hoidossa. Lisäksi fysikaalista hoitoa korvataan tapaturmavamman kipsaus- ja leikkaushoidon yhteydessä enintään 15 kertaa.

Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Kilpasarjassa pelaava voi kuitenkin valita vakuutukseen myös omavastuun.​

Futiksen lisäksi vakuutus on voimassa muunakin aikana kellon ympäri myös useimpien muiden lajien lisenssiurheilussa (esim. salibandyssä ja jääkiekossa). Tietyt riskialttiit urheilulajit on kuitenkin rajattu vakuutusturvan ulkopuolelle. Jos harrastat vain kuntofutista, ilmoita siitä erikseen alla olevassa lomakkeessa.

Saat vakuutuksen voimaan, kun täytät tietosi alla olevaan lomakkeeseen sekä luet ja hyväksyt ehdot. Jos kyse on alle 18-vuotiaasta pelaajasta, täytä lomakkeeseen lapsen huoltajan tiedot.

Voimassaolo

Vakuutus tulee voimaan lomakkeen lähettämisen jälkeen. Vakuutus on voimassa toistaiseksi, joten sinun ei tarvitse uusia vakuutusta vuosittain. Näet vakuutuksen tiedot lomakkeen lähettämisen jälkeen Ifin Omilta sivuilta, josta saat myös tarvittavan todistuksen vakuutuksen voimassaolosta.

Tutustuthan vakuutusehtoihin ja hintoihin ennen lomakkeen täyttämistä. Jos käyt ulkomailla pelaamassa, niin muistathan ottaa erillisen matkustajavakuutuksen täydentämään pelaajavakuutusta.

Laske jalkapalloilijan vakuutuksen hinta


Vakuutuksen hinta on laskettu ilman If Etuohjelman alennusta. Etuasiakkaana saat alennusta vakuutusmaksusta 10–15 %. Vakuutuksen hinta voi alentua asuinpaikan ja lapsen iän mukaan (ikä vaikuttaa alentavasti alle 11-vuotiailla). Kuntofutispelaajalla hinta on laskettu ikäryhmissä ylimmän iän mukaan.

Vakuutusmaksuun vaikuttavat muun muassa vakuutuksen myöntämishetki, vakuutetun ikä ja asuinpaikka, vakuutusmäärä, omavastuu ja If Etuasiakkuus, vakuutus- ja vahinkohistoria sekä vakuutusturvan laajuus (esim. voimassaolo urheiltaessa). Maksuun vaikuttavat tekijät vaihtelevat eri vakuutusturvissa.

Vakuutusmaksu muuttuu vakuutuskauden vaihtuessa, kun vakuutetun ikä kasvaa. Vakuutusmaksut kehittyvät vakuutetun ikää vastaavan vahinkoriskin mukaisesti.
Huom. Kun lapsesi täyttää 12 vuotta hän tarvitsee lisenssipelaajana vakuutukseen Urheiluturvan. Olethan sitten yhteydessä Ifin asiakaspalveluun. Hintataulukossa tämä on huomioitu. Maksun muuttuminen vakuutuskauden vaihtuessa voi johtua myös vakuutetun asuinpaikan muuttumisesta, vakuutusturvan laajuuden muuttumisesta ja Etuasiakkuudessa tapahtuneista muutoksista.

Osta jalkapalloilijan vakuutusHuoltajan/vakuutuksenottajan tiedot
* Pakollinen kenttä

​​Tarkistamme luottotietosi vakuutuksen myöntämistä varten Suomen Asiakastieto Oy:stä.

Jos haluat lisätietoja, soita Ifin palvelunumeroon 010 19 19 19 ma-pe klo 8–20.

If toivottaa sinulle mukavia jalkapalloiluhetkiä!​