Auton kuntoturva

Antaa turvaa yksityisten väliseen autokauppaan
  If Auton Kuntoturva korvaa kaupanteon jälkeen syntyneitä vikoja ja säästää sekä myyjän ja ostajan hankalilta tilanteilta.

  Kuntoturvan saa Nettiauto.com:sta yksityishenkilöiden väliseen kaupankäyntiin. Myyjä voi ottaa autolleen Kuntoturvan Nettiautosta myynti-ilmoitusta jättäessään. Kuntoturvan voi lisätä ilmoitukseen myös myöhemmin ilmoitusta muokkaamalla.

  Miksi myyjän kannattaa ottaa autolle Kuntoturva?

  • Ei jälkipuintia - Jos autossa ilmenee vika kaupanteon jälkeen, ostaja on yhteydessä suoraan Ifiin.
  • Saat autosi nopeammin kaupaksi.
  • Ei riskiä - Kuntoturva maksetaan vasta kun kaupat syntyvät.

  Miksi ostajan kannattaa pyytää myyjää ottamaan Kuntoturva?

  • Saat turvaa kalliiden korjausten varalle.
  • Myyjä maksaa Kuntoturvan.
  • Jos autoon tulee vika, voit olla suoraan yhteydessä Ifiin.

  Kuntoturva maksaa vain 129 € ja myyjä saa laskun vasta kun kaupat toteutuvat.

  Katso minkälaiselle autolle Kuntot​urvan voi saada

  Tutustu Kuntoturvalla varustettuihin autoihin Nettiautossa​


  Katso mitä hyötyä on Kuntoturvasta

   

  Ohjeet myyjälle

  If Auton Kuntoturva korvaa auton ostajalle autoon kaupanteon jälkeen tulleiden vikojen korjauskustannuksia. Näin vältytään turhilta riidoilta kaupan jälkeen. Kuntoturva on saatavilla vain Nettiauto.com:ssa. Se on tutkitusti edullinen tapa nopeuttaa autosi myyntiä. Et maksa turhasta, sillä Kuntoturva laskutetaan vasta, jos kaupat syntyvät.

  Toimi näin autoa myydessäsi

  1. Ota Kuntoturva Nettiautosta tehdessäsi myynti-ilmoitusta. Kuntoturva maksaa vain 129 €.
  2. Maksa Ifin Kuntoturva-lasku, joka postitetaan sinulle kaupanteon jälkeen. Jos kauppoja ei synny 90 vuorokauden kuluessa, Kuntoturva poistuu ilmoituksesta eikä laskua lähetetä.

  Kuntoturvan voimaantulo

  Kun Kuntoturva on lisätty ilmoitukseen, siinä näkyy Peukalo pystyyn -merkki ja teksti: ”Tällä autolla on If Auton Kuntoturva”. Kuntoturva tulee automaattisesti voimaan, kun auto on myyty.

  Jos kauppoja ei synny 90 vuorokauden kuluessa Kuntoturvan lisäämisestä, Peukalo pystyyn -merkki ja teksti poistuvat ilmoituksesta. Silloin Kuntoturva ei tule enää voimaan, ellet ole uudelleen lisännyt sitä ilmoitukseen.

  Kuntoturva tulee voimaan ostajalle, vaikka tämä saisi tiedon myynnissä olevasta autosta muualta kuin Nettiauton ilmoituksesta. Ostajan tulee olla yksityishenkilö. Kuntoturvaa tarjotaan yleisimmille automerkeille, kun autolla on ikää enintään 12 vuotta ja sillä on ajettu alle 175 000 km.

  Jos sinulla on jo ilmoitus Nettiautossa, voit ottaa Kuntoturvan jälkikäteenkin. Se onnistuu muokkaamalla ilmoitusta Nettiautossa.

  Käytämme asiakkaalta saatuja yhteystietoja Ifin tuotteiden ja palvelujen tarjontaan sekä kertoaksemme asiakaseduista ja turvallisuudesta. Asiakkaallamme on kuitenkin oikeus milloin tahansa kieltää yhteystietojensa käyttö tähän tarkoitukseen ilmoittamalla siitä meille.​

  Ohjeet ostajalle

  Vaadi autoosi If Auton Kuntoturva

  Kun valitset auton, johon myyjä on hankkinut If Auton Kuntoturvan, saat jopa 6 kuukaudeksi turvaa kalliiden korjauskulujen varalle. Erotat Peukalo pystyyn -merkistä auton, jolla on Kuntoturva. Jos sinua kiinnostavasta autosta puuttuu Kuntoturva, vinkkaa asiasta myyjälle.

  Kuntoturvan hankkii ja maksaa auton myyjä. Auton ostajalle se on ilmainen.

  Toimi näin

  1. Tarkasta, että myynti-ilmoituksessa on Peukalo pystyyn -merkki ja teksti: ”Tällä autolla on If Auton Kuntoturva.”
  2. Liikennevakuutuksen ottamiseksi, soita heti kaupanteon jälkeen Ifiin 010 19 18 10. Näin Kuntoturva on voimassa 3 kuukauden sijasta 6 kuukautta.
  3. Rekisteröi auto katsastuskonttorilla tai Ifin konttorissa 7 päivän sisällä auton luovutuksesta. Lähetämme sinulle tämän jälkeen postitse vakuutusesitteen ja -vahvistuksen.
  4. Jos autoon tulee vika, soita ensin Ifiin: 010 19 18 10. Vika korjataan lähimmässä AD Autokorjaamossa.

  Kuntoturva on voimassa 3 kuukautta – tai 6 kuukautta, kun otat autolle Ifin Liikennevakuutuksen.

  Kuntoturvan voimaantulo edellyttää, että myyjä on ottanut Kuntoturvan myynti-ilmoitukseen. Ostajan tulee olla yksityishenkilö. If Auton Kuntoturva ei korvaa liikenne- tai kaskovakuutusta.

  Auton ostaja voi myös hankkia Kuntoturvan

  Haluatko turvaa kalliiden korjausten varalle? Unohtiko myyjä hankkia autoon Kuntoturvan?

  Oletko ostamassa tai juuri ostanut uuden auton yksityiseltä myyjältä?

  If tarjoaa sinulle ainutlaatuista turvaa teknisten vikojen varalle mikäli teit juuri autokaupat. Ostaja voi myös hankkia Kuntoturvan mikäli auton luovutuksesta on kulunut alle 8 vuorokautta.

  Täytä yhteydenottolomake ja soitamme sinulle pikimmiten. Tuote ei ole myynnissä muissa kanavissamme, joten ostajan Kuntoturvan saat ainoastaan alla olevalla lomakkeella.

  Yhteydenottolomake

   

   

  Käytämme asiakkaalta saatuja yhteystietoja Ifin tuotteiden ja palvelujen tarjontaan sekä kertoaksemme asiakaseduista ja turvallisuudesta. Asiakkaallamme on kuitenkin oikeus milloin tahansa kieltää yhteystietojensa käyttö tähän tarkoitukseen ilmoittamalla siitä meille.