Sovi aika verkkotapaamiseen

Hoida vakuutusturvasi kuntoon paikasta riippumatta.
  Päivitä vakuutusturvasi ajan tasalle yhdessä Ifin asiantuntijan kanssa. Me huolehdimme tekniikasta, sinun tarvitsee vain olla paikalla – olit sitten kotona, töissä tai mökillä.

  Tarvitset ainoastaan puhelimen ja tietokoneen nettiyhteydellä. Pankkitunnuksista on hyötyä, jos haluat tarkastella vakuutuksiasi Omilla sivuilla.

  Valitse haluamasi päivämäärä, kellonaika ja täytä yhteystietosi sekä aihe, josta haluat keskustella.

  Verkkotapaamisissa ei voi hoitaa korvausasioita, joten vahingon sattuessa olethan yhteydessä korvauspalveluumme​.​ ​​​


  1. Kellonaika

  Huom! Kaikki lomakkeen kentät ovat pakollisia tietoja.

   

  Mitä asioita verkkotapaamisessa voi hoitaa?

  Verkkotapaamisessa voit periaatteessa hoitaa mitä tahansa omia ja perheesi vakuutusasioita. Erityisen hyvin verkkotapaaminen sopii vakuutustarpeiden ja -tarjousten sekä erilaisten vakuutusturvien läpikäyntiin, koska voimme esitellä sinulle eri vaihtoehtoja näyttöruudullasi.

  Miten verkkotapaaminen toimii?

  Kun olet varannut meiltä verkkotapaamisen haluamaasi ajankohtaan, lähetämme sinulle sähköpostitse varausvahvistuksen ja linkin Skype-verkkotapaamiseen. Soitamme sinulle juuri ennen ajankohtaa ilmoittamaasi puhelinnumeroon ja keskustelemme koko tapaamisen ajan puhelimitse – valitse siis ”Älä yhdistä ääntä”, kun Skype sitä kysyy.

  Tarvitsenko lisäohjelmia verkkotapaamista varten?

  Pääset verkkotapaamiseen klikkaamalla sähköpostiisi toimitettua linkkiä. Suosittelemme, että kokeilet Skypen toimivuutta koneellasi ennen tapaamista klikkaamalla linkkiä. Jos osallistut tabletilla, Skype pyytää sinua lataamaan sovelluskaupasta Skype for Business -sovelluksen.

  Tekniset vaatimukset

  Tarvitset verkkotapaamiseen tietokoneen tai tabletin internetyhteydellä sekä puhelimen. Käytämme verkkotapaamisessa Skype-sovellusta, jonka avulla voimme jakaa sinulle aiheeseen liittyvää materiaalia ja mahdollisesti videokuvaa. Halutessasi voit jakaa videokuvaa meidän suuntaamme web-kameran avulla, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Skype toimii parhaiten Internet Explorer-, Safari- ja Mozilla Firefox -selaimilla.