E-lasku säästää aikaa ja vaivaa

E-lasku video

​Kun otat käyttöösi sähköisen vakuutuslaskun, saat jatkossa laskut veloituksetta suoraan verkkopankkiisi. Siirtyessäsi e-laskuun hyödyt monella tavalla:

Hoidat laskuasiasi helposti ja nopeasti

  • Verkkopankkiin toimitettava lasku on heti valmis maksamista varten. Sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä se tai asettaa automaattisesti maksettavaksi.

  • Laskutus tapahtuu aina oikeilla tiedoilla. Sinun ei siis tarvitse näppäillä tili- tai viitenumeroita laskua maksaessasi.

  • Maksaminen on joustavaa. Voit jatkossakin itse määrittää milloin ja miten paljon maksat ja miltä tililtäsi veloitus tapahtuu.

  • Papereiden tallennus ja arkistointi tapahtuu automaattisesti puolestasi. Voit toki tallentaa laskut myös koneellesi.

Maksat laskusi turvallisesti

  • E-lasku on tietoturvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja omassa verkkopankissasi sijainnista ja ajankohdasta huolimatta.

Säästät ympäristöä

  • Sähköisistä laskuista ei synny ylimääräistä paperijätettä.


E-laskun käyttööno​tto on helpompaa kuin luulitkaan

Otat e-laskun hetkessä käyttöösi, kun kirjaudut tästä verkkopankkiisi​​. Valitse laskuttajaksi If Vahinkovakuutusyhtiö. Käytä yksilöintitietona henkilötunnustasi tai If Sopimusnumeroa. Saamme tämän jälkeen pankiltasi automaattisesti tiedon e-laskun käyttöönotosta.

Saatat saada vielä seuraavan laskun perinteisenä laskuna, mutta sen jälkeen laskutus tapahtuu automaattisesti e-laskuna. Suosittelemme, että e-laskusopimuksen tekee verkkopankissaan henkilö, jolle laskun lähetämme.

Usein kysyttyä laskutuksesta