Korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin

Jokainen metalliliittolainen on ainutlaatuinen

Jokainen Metalliliiton jäsen on ainutlaatuinen. Katso muutaman metalliliittolaisen tarina elämän tärkeistä asioista - niistä, jotka antavat voimaa ja auttavat jaksamaan. Metalliliitto on vakuuttanut jokaisen ainutlaatuisen jäsenensä Ifissä. If auttaa myös koko perheen turvaamisessa.

Hyödynnä reilut Primus-jäsenetusi

Suomen edullisin Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset ovat järjestösi jäsenilleen neuvottelema etu. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle. Hyödynnä järjestösi neuvottelemat reilut Primus-edut osoitteessa henkivakuutuskuntoon.fi.

UUSI ILMAINEN LISÄETU - SELVIYTYMISTURVA
1.12.2015 alkaen uusiin Primus-henki- ja -tapaturmavakuutuksiin saat nyt veloituksetta lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan. Lisätietoa saat osoitteesta henkivakuutuskuntoon.fi.

Parhaat kuskit palkitaan Loistokuskiedulla

Meistä on reilua, että huolelliset kuljettajat maksavat vakuutuksestaan vähemmän. Siksi palkitsemme heidät reilulla Loistokuskiedulla. Kun olet ajanut 4 vuotta vahingoitta täydellä 70 prosentin bonuksella, nostamme liikennevakuutuksesi bonuksen 75 prosenttiin. Eikä bonus laske yhdestä vahingosta.

Auto- ja liikennevakuutusasiakkaille If tarjoaa myös auton rekisteröintipalveluita.

Metallityöväen Liitto ja If

Tervetuloa tutustumaan Metalliliiton jäsenen etuihin Ifissä!

Jäsenenä turvanasi ovat liiton ottamat vakuutukset. Lisäksi saat meiltä tuntuvia etuja, joilla voit parantaa koko perheesi vakuutusturvaa jäsenhintaan.

Ota yhteyttä

Metalliliiton jäsenten oma palvelunumero Ifissä
PUHELIN 010 19 19 95

Avoinna
Vakuutuspalvelut ma–pe 8.00–20.00
Korvauspalvelut ma–pe 8.00–18.00
(henkilökorvaukset 9.00–18.00)

Ilmoita vahingosta

Voit ilmoittaa vahingosta ympäri vuorokauden.