If Auton Kuntoturva - antaa turvaa yksityisten väliseen autokauppaan

If Auton Kuntoturva korvaa auton ostajalle autoon kaupanteon jälkeen tulleiden vikojen korjauskustannuksia. Näin vältytään turhilta riidoilta kaupan jälkeen. Kuntoturva on saatavilla vain Nettiauto.com:ssa. Se on tutkitusti edullinen tapa nopeuttaa autosi myyntiä. Et maksa turhasta, sillä Kuntoturva l​askutetaan vasta, jos kaupat syntyvät.

Toimi näin

  1. Ota Kuntoturva Nettiautosta tehdessäsi myynti-ilmoitusta. Kuntoturva maksaa vain 129 €.
  2. Täytä kuntotarkastuslomake ostajan kanssa kaupan yhteydessä. Jätä täytetty lomake ostajalle.
  3. Maksa Ifin Kuntoturva-lasku, joka postitetaan sinulle kaupanteon jälkeen. Jos kauppoja ei synny 90 vuorokauden kuluessa, Kuntoturva poistuu ilmoituksesta eikä laskua lähetetä.

Huom. Pelkkä kuntotarkastuslomakkeen täyttö ei riitä Kuntoturvan saamiseksi. Sinun täytyy aina ensin lisätä Kuntoturva myynti-ilmoitukseen. Voit myös lisätä sen muokatessasi myynti-ilmoitusta.

Kuntoturvan voimaantulo

Kun Kuntoturva on lisätty ilmoitukseen, siinä näkyy Peukalo pystyyn -merkki ja teksti: ”Tällä autolla on If Auton Kuntoturva”. Kuntoturva tulee automaattisesti voimaan, kun auto on myyty.

Jos kauppoja ei synny 90 vuorokauden kuluessa Kuntoturvan lisäämisestä, Peukalo pystyyn -merkki ja teksti poistuvat ilmoituksesta. Silloin Kuntoturva ei tule enää voimaan, ellet ole uudelleen lisännyt sitä ilmoitukseen.

Kuntoturva tulee voimaan ostajalle, vaikka tämä saisi tiedon myynnissä olevasta autosta muualta kuin Nettiauton ilmoituksesta. Ostajan tulee olla yksityishenkilö. Kuntoturvaa tarjotaan yleisimmille automerkeille, kun autolla on ikää enintään 12 vuotta ja sillä on ajettu alle 175 000 km.

Jos sinulla on jo ilmoitus Nettiautossa, voit ottaa Kuntoturvan jälkikäteenkin. Se onnistuu muokkaamalla ilmoitusta Nettiautossa.

Katso minkälaiselle autolle Kuntoturvan voi saada

Käytämme asiakkaalta saatuja yhteystietoja Ifin tuotteiden ja palvelujen tarjontaan sekä kertoaksemme asiakaseduista ja turvallisuudesta. Asiakkaallamme on kuitenkin oikeus milloin tahansa kieltää yhteystietojensa käyttö tähän tarkoitukseen ilmoittamalla siitä meille.

Ota yhteyttä

Lisätietoja If Auton Kuntoturvasta saat soittamalla 010 19 18 10

Vakuutusasioissa ma–pe 8.00–20.00

Korvausasioissa ma–pe 8.00–16.00​​​​​​​​​​​