Bonusta vakuutusmaksuista

Ifin ja S-ryhmän bonusyhteistyö päättyi toukokuun lopussa. Saat Bonusta viimeistään 31.5.2014 maksetuista vakuutusmaksuista. Yhteistyön päättyminen ei vaikuta vakuutusturvaasi, vakuutusehtoihin tai If Sopimukseen.

Jatkossa voit saada K-Plussa-pisteitä henkilöasiakkaan vakuutusmaksuista kesäkuun alusta alkaen, kun olet rekisteröinyt K-Plussa-korttisi Ifiin. Rekisteröi korttisi​ Ifin sivulla tai Omilla sivuilla 27.5.2014 alkaen.

Trygistä Ifiin siirtyneet asiakkaat

If on ostanut Trygin Suomen liiketoiminnan. Trygistä Ifiin siirtyneet vakuutuksesi säilyvät toistaiseksi ennallaan ehdoiltaan, hinnaltaan ja eduiltaan.

Kun vakuutuksesi muuttuvat Ifin vakuutuksiksi ja osaksi If Sopimusta, pääset Ifin asiakasetujen piiriin.

Usein kysyttyä

Miksi Ifin ja S-ryhmän välinen yhteistyö päättyi?

Miksi Ifin ja S-ryhmän välinen yhteistyö päättyi?​

​S-Pankki ja Tapiola Pankki kertoivat 6.6.2013 yhdistyvänsä osana laajempaa yhteistyösopimusta. Tässä tilanteessa Ifin ja S-ryhmän yhteistyölle ei ole luontevaa jatkomahdollisuutta.​

Mihin yhteistyön päättyminen vaikuttaa?

​Mihin yhteistyön päättyminen vaikuttaa? Säilyykö vakuutusturvani ennallaan? ​

​Yhteistyön päättyminen ei vaikuta vakuutusturvaasi, vakuutusehtoihin tai If Sopimukseen. Ainoastaan S-ryhmän Bonus –asiakasetu poistuu yhteistyön päätyttyä, eivätkä Ifin vakuutusmaksut kerrytä yhteistyön päättymisen jälkeen Bonusta.

Mihin asti saan vakuutuksistani S-ryhmän Bonusta?

Mihin asti saan vakuutuksistani S-ryhmän Bonusta?​

​Ifin ja S-ryhmän yhteistyösopimus on voimassa 31.5.2014 asti. Bonusta saa viimeistään 31.5.2014 maksetuista vakuutusmaksuista.

Kertyneet Bonukset

Mistä voin tarkistaa minulle kertyneet Bonukset?

Kertyneet Bonukset voit tarkistaa bonuslaskelmalta, jonka saat asiakasomistajapostin mukana kotiisi.