Nuoren edut Ifissä

Nuorten edut Ifissä ovat mm. alennuksia

Nuorena rahaa pitää jäädä muuhunkin kuin vakuutuksiin​​

Olemme sitä mieltä, että nuorten vakuutusten täytyy olla kunnossa. Siksi tarjoamme alle 29-vuotiaille räätälöityjä etuja, jotka sopivat useimpien elämäntilanteeseen.​​​​​​​​​​​​​

​Parhaat, nuoret kuskit palkitaan – If Loistokuski autoilevalle

If Loistokuski on ainutlaatuinen ja merkittävä rahanarvoinen etu nuorille asiakkaillemme. Saat neljän perättäisen vahingottoman vuoden jälkeen 20 % lisäbonusta. Haluamme näin palkita turvallisesti autoilevia nuoria.

Saat tämän jatkuvan edun, kun olet ottanut Ifistä henkilöauton liikennevakuutuksen alle 27-vuotiaana. Etu lisätään bonukseesi automaattisesti ja vakuutuksen hinta laskee, kun olet ajanut neljä vahingotonta vuotta. Vahingottomia vuosia voi olla muistakin vakuutusyhtiöistä.

Nuoren If Loistokuskietu

  • olet enintään 30-vuotias muiden ehtojen täyttyessä

  • olit vakuutuksen alkaessa 18–26-vuotias

  • et ole täyttänyt 27 vuotta ennen 2.2.2009

  • et ole saanut aiemmin tätä etua

  • koskee vain henkilöautoja

Neljän vahingottoman vakuutuskauden jälkeen yksityiskäytössä olevan henkilöauton bonus kasvaa 5 prosenttiyksikön sijasta 25 prosenttiyksikköä. Korkein mahdollinen bonus on 75 %.

Katso paljonko hyötyisit nuoren If Loistokuskiedusta​

Tervetuloa Loistokuskiksi meille. Osta ajoneuvovakuutus verkkokaupasta​​

Nuorten vakuutus – kotiin, matkalle ja tapaturmiin: ​If You -vakuutus

Helppoa ja kattavaa. Räätälöimme nuorille oman vakuutuspaketin, joka kattaa perustarpeet: vakuutukset matkustelun, tapaturman ja kodin irtaimiston turvaksi. Vakuutus on osiansa edullisempi.

Tutustu If You -vakuutukseen​​​​