Kysymyksiä If Etuohjelmasta

Olen uusi Ifin asiakas, pääsenkö mukaan If Etuohjelmaan?

Jos ostat If Etuohjelmaan kuuluvan vakuutuksen ja vastaanotat vakuutuspostin vain sähköisesti Omille sivuillesi, saat edut käyttöösi ostopäivästä alkaen.

Minulla on jo Ifin vakuutuksia ja otin käyttöön sähköisen vakuutuspostin, miten pääsen mukaan etuohjelmaan?

Edut tulevat voimaan automaattisesti uuden vakuutuskautesi alkaessa, kun sinulla on If Sopimuksessa riittävä määrä etuihin oikeuttavia vakuutuksia. Vakuutuskausi on sopimuskohtainen, ja se uudistuu vuosittain.

Mistä näen vakuutuskauteni uudistumisajankohdan?

Kirjaudu Omille sivuillesi ja katso Vakuutuskirjastasi, milloin nykyinen vakuutuskautesi päättyy. Uusi kausi alkaa edellisen päätyttyä.

Mikä on If Omavastuuraha ja miten sitä kertyy?

Omavastuurahaa kertyy If Etuohjelmassa mukana oleville jokaisesta vahingottomasta vuodesta 20-40 euroa aina 200 euroon asti. Voit käyttää Omavastuurahaa omavastuun pienentämiseen vahingon sattuessa. Omavastuurahaa on käytössäsi Kaskovahingoissa (pl. Lasiturvavahingot) sekä esine- ja venevahingoissa. Voit tarkastaa Omavastuurahasi määrän Omien sivujesi Asiakasedut-sivulla.

Minulla on jo If Omavastuuetua, onko se käytössäni uudessa Etuohjelmassa?

Sinulle kertynyt If Omavastuuetu muuttuu automaattisesti If Omavastuurahaksi ja voit käyttää sitä Omavastuurahaan liittyvien sääntöjen mukaisesti.

Olen Ifin yhteistyöjärjestön jäsen, paljonko saan alennusta uudessa If Etuohjelmassa?

Ifin yhteistyöjärjestöjäsenenä saat 1 %-yksikön enemmän alennusta eli kolmannella tasolla jopa 16 %.

Miten pääsen Etuohjelman korkeimmalle tasolle?

Kun sinulla on koti- ja henkilö- tai pakettiauton kaskon lisäksi henkilövakuutus, pääset If Etuohjelman kolmannelle tasolle. Riittää, että henkilövakuutus on jatkuva vakuutus, esimerkiksi tapaturmavakuutus, jatkuva matkavakuutus tai Primus-henkivakuutus.