Ifin pohjoismainen Trainee ohjelmat

"Harjoittelijaohjelma on erittäin hyvä tapa toivottaa lahjakkaat, tulevat työntekijät tervetulleiksi Ifiin, erityisesti niihin tehtäviin, joissa tarvitaan uusia kompetensseja ajan myötä."

Trainee ohjelmat

Oletko vastavalmistunut ja etsit opettavaista ja hauskaa alkua urallesi? Ifin harjoittelijana saat mahdollisuuden tutustua organisaatioon, rakentaa verkostoja ja löytää tulevaisuuden roolisi ja vastuualueesi. Ifin harjoittelijaohjelma tekee pohjoismaista yhteistyötä, mikä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä muiden harjoittelijoiden ja kollegoiden kanssa ympäri pohjoismaita. Tavoitteemme on tukea sinua kohti urasi seuraavaa askelta Ifillä.

 Alta löydät lisätietoa Ifin erilaisista harjoitteluohjelmista.

John Pålsson
Analyytikko

"Ifillä oli nopeaa rakentaa kontaktiverkosto, meillä harjoittelijoilla oli läheinen kontakti toisiimme. Tapasimme seminaareissa ympäri Pohjoismaita ja ylläpidimme kontaktia säännöllisesti kahvin merkeissä. Mutta tärkeintä oli, että pääsimme kunnolla ajattelemaan ja että meistä tuli heti ilmeinen osa liiketoimintaa."

Kajsa Haraldson
.Net-developer

"If:n harjoitteluohjelma on täydellinen aloitus IT-urallesi, riippumatta siitä oletko juuri valmistunut vai oletko vaihtamassa alaa. Ifillä päädyt vakaaseen, välittävään yritykseen. Saat mahdollisuuden tavata mukavia ja osaavia ihmisiä, jotka haluavat kehittyä."

Ossian Badman
 Analyytikko

"Ennen kuin ystäväni kertoivat minulle Ifistä, minulla oli käsitys, että vakuutusmaailma on tylsä. Että vakuutusyhtiö ei ehkä ole kaikista nykyaikaisin työpaikka. Mieleni muuttui aika nopeasti!”