Kotivakuutus

Valitse, millaiseen kotiin haluat vakuutuksen

Kotivakuutus on tärkeä, asuitpa omassa asunnossa tai vuokralla. Sijoitusasunnolle suosittelemme vuokranantajan vakuutusta. Jos asut kerros- tai rivitalossa, tarvitset vakuutuksen vain irtaimistolle. Omakotitalossa asuessasi vakuutat irtaimiston lisäksi rakennuksen. Kotivakuutuksen hinnan saat nopeasti verkkokaupasta. 

Kotivakuutuksen hinta

Kotivakuutuksen hintaan vaikuttaa muun muassa

  • kuinka laajan vakuutuksen valitset,
  • mikä on asunnon pinta-ala ja
  • missä asunto sijaitsee.

Hinnan kotivakuutukselle voit laskea verkkokaupassamme, jonne pääset yltä valitsemalla ensiksi asuntotyypin (kerros- ja rivitalo, omakotitalo, paritalo, mökki tai sijoitusasunto). 

Täytä asuntosi tiedot, laske hinta ja tutki vakuutusten sisältöjä. Tämän jälkeen kotivakuutuksen laskuri laskee sinulle lopullisen hinnan eli kotivakuutuksen tarjouksen. Ifin kotivakuutuksen hinta ei nouse yllättäen, vaan on vakaa vuodesta toiseen. 

Mistä sinulle sopiva kotivakuutus? 

Kotivakuutuksia kannattaa aina vertailla, jolloin löydät juuri sinulle oikean kotivakuutuksen, ja tarjouksen hyväksyminen on helpompaa. Ostamalla Ifistä kotivakuutuksen (ei mökkivakuutus) pääset mukaan If Etuohjelmaan. Saat pysyvän 10–16% alennuksen vakuutusmaksuistasi. 

Kun olet muuttamassa isompaan tai pienempään asuntoon, varmista, että kotivakuutuksesi on ajan tasalla. Muista tehdä muuttoilmoitus ja siirtää kotivakuutuksesi uuteen osoitteeseen! 

Sattuiko vahinko?

Vahinkoilmoituksen voit tehdä Omilla sivuilla, joita käytät kätevimmin If Mobiililla. Näin toimit kodin eri vahinkotilanteissa.