"Onneksi kotivakuutuksemme kattaa äkillisiä rikkoutumisia"

Arjessa sattuu ja tapahtuu, se on selvää! Onneksi kotivakuutus auttaa monenlaisissa yllättävissä tilanteissa ja murheissa. Lue, suomalaisten bloggaajien kokemuksia kotivakuutuksesta ja millaista apua he ovat saaneet. 

Maalitahroja ja elettyä elämää MAMI GO GO:n perheessä, jossa kotivakuutus on pelastanut monia kertoja. Miten kotivakuutus on hyödyttänyt Hilla Stelundia? Miten Hanna Väyrynen sai apua omakotitalotalon Laajaplus-vakuutukseen kuuluvasta tuhoeläintorjunnasta? Mitä kaikkea Puutalobabyn Kristan perheessä on mennyt rikki?

Lue, millaisia kokemuksia suomalaisbloggaajilla on kotivakuutuksista ja Ifistä. 

Ifin Kuluttajan testin voittanut kotivakuutus on kotisi arvoinen. Turvaamme kaikenkokoisia ja -muotoisia koteja - tutustu kotivakuutukseen .

MAMI GO GO

"Siinä itseäni muutaman tunnin sohvalla keräillessä tajusin (joo, maalia tarttui sohvaankin), että juuri tällaisia tilanteita vartenhan minulla on kotivakuutus".

Tutustu MAMI GO GO:n blogiin, jossa hän kertoo kotivakuutuksen olevan yksi tärkeimmistä vakuutuksista. 

Hilla Stenlund

"Tilanteita ja koteja on ollut monenlaisia ja monessa paikassa, mutta kaikissa niissä yhdistävä tekijä on ollut Ifin kotivakuutus. Se on kulkenut turvana mukana kuluneet vuodet ja osoitteet. Sen ottamista en ole kyseenalaistanut missään vaiheessa, päinvastoin, se on ollut sellainen vakiojuttu hoitaa muuttojen yhteydessä kuntoon seuraavaan kotiin."

Lue Hilla Stenlundin blogista, miten kotivakuutus on auttanut häntä ja perhettään eri elämänvaiheissa. 

Puutalobaby

"Ehkä just tämä oli se hetki, kun minusta tuli tällainen täydellinen vakuutusfani, haha. Oppi luottamaan siihen, että kun jotain tapahtuu, vakuutus on apuna."

Lue Puutalobabyn Kristan blogista, millaisia vahinkoja hänelle  ja hänen perheelleen on sattunut (ja jotka on korvattu kotivakuutuksesta). 

Strictly Style

"Soitin tuholaistorjujalle, mutta siinä samassa kävi ilmi, että meidän vakuutus kattaa palvelun!"

Strictly Style -blogia pitävä Hanna Väyrynen sai apua Ifin kotivakuutuksesta heti muuttaessaan uuteen kotiinsa, jossa oli vaivana sokeritoukat. Lue Hannan ajatuksia tuholaistorjunnasta ja Kunnon koti -palvelusta hänen blogistaan

Kiinnostuitko?

 • Kunnon koti auttaa kotisi kunnossapidossa

  Ifin laajoihin kotivakuutuksiin kuuluvassa Kunnon koti -palvelussa saat apua kotisi kunnossapitoon ja arjen riskien ehkäisyyn.

  Tutustu Kunnon kotiin
 • Pidä tuholaiset loitolla

  Tiesitkö, että kotivakuutuksesi saattaa auttaa, jos kodistasi löytyy tuholaisia?

  Lue lisää
 • Hoida vakuutusasiasi missä vaan

  If Mobiili on puhelinsovellus, jonka avulla hoidat vakuutusasioitasi missä ja milloin vaan.

  Tutustu ja lataa