Voita matka Tukholmaan

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!

#ifxweekday

Kilpailun säännöt:

If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike (Y-tunnus 1602149-8), Niittyportti 4, Espoo, 00025 If, järjestää kilpailun ajalla 1.11.–31.12.2016.

Kilpailuun voi osallistua kahdella tavalla:

  1. Täyttämällä kilpailulomakkeen osoitteessa if.fi/weekday tai
  2. postaamalla Instagramissa kuvan aiheella ”miten sinä näyt pimeänä vuodenaikana”. Kilpailuun osallistuvat postaukset, joihin on lisätty #ifxweekday ja @IfVakuutus.

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Kilpailun palkintona on yksi heijastintuote itsellesi ja ystävällesi. Voittaja pääsee noutamaan palkinnon Tukholman Weekdayn myymälästä yhdessä ystävänsä kanssa. If maksaa lentomatkan sekä hotelliyöpymisen.

Palkinnon arvo on 1000 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti 5.1.2017 jälkeen.

If-konsernin henkilöstöllä ja heidän perheenjäsenillään ei ole oikeutta osallistua kilpailuun. Osallistumisoikeutta ei ole myöskään niiden yhtiöiden tai organisaatioiden työntekijöillä, jotka ovat olleet osallisia tämän kilpailun järjestämiseen.

Kilpailun järjestäjä ei ota vastuuta kilpailun toteutukseen internetissä liittyvistä mahdollisista teknisistä virheistä tai viiveistä. Väärinkäytöstapauksissa järjestäjällä on oikeus sulkea väärinkäytöstä epäilty kilpailusta ja mitätöidä hänen väärinkäytösten avulla saamansa palkinto.

Osallistumalla kilpailuun asiakas hyväksyy, että hänen yhteystietojaan voidaan käyttää markkinointiin sähköpostitse tai puhelimitse 1.11.2016–31.10.2017. Markkinoinnin voi perua heti ensimmäisen sähköpostin yhteydessä.

Samalla sähköpostiosoitteella ja evästeellä voi osallistua kilpailuun vain kerran. Jos yrität osallistua samalla osoitteella tai evästeellä kahdesti, jälkimmäinen osallistuminen jää ainoastaan voimaan.

Tietoja kilpailusta ja sen tuloksesta antaa 5.1.2017 jälkeen If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Markkinointi, 00025 If, puh. 010 515 10.

If x Weekday heijastinkampanja

Tutustu asusteisiin ja kampanjaan