Kannattaako lapsivakuutus ottaa?

Tuoko lapsivakuutus mielenrauhaa? Helpottaako se arkea, kun on tilanne päällä? Lue suomalaisbloggaajien kokemuksia Ifin lapsivakuutuksesta. 

Tutustu Ifin lapsivakuutukseen

Bloggaajien kokemuksia Ifin lapsivakuutuksesta

Kysyimme vaikuttajilta, millaisia kokemuksia heillä on vauva- ja lapsivakuutuksista.

Miksi vakuutus heidän mielestään kannatti ottaa? Mikä vakuutuksen ottamisessa yllätti? Katso, miten vakuutus on helpottanut vaikuttajien vauva-arkea.

Katso uusimmat videot

Mandimai

Mandimai kuvaa tunnelmiaan ensimmäisistä päivistä vastasyntyneen vauvansa kanssa sairaalassa, perhehotellissa ja kotona. Samalla hän kertoo, miksi päätti ottaa vauvavakuutuksen raskausaikana.

Kaksi äitiä

Kaksi äitiä miettivät, mitä jos elämä olisikin mennyt toisin. Vauvavuoden huolia on helpottanut vauvavakuutuksen tuoma mielenrauha.

Vaikuttajien aiempia julkaisuja lapsivakuutuksesta

Kaksi Äitiä

"Vauvojen kanssa tulee vaan niin paljon kaikenlaista, mitä haluaa käydä näyttämässä lääkärillä."

Suosittua Youtube-kanavaa pitävät Susanna ja Ella kertovat, millaisia tarvikkeita he aikovat pian syntyvälle kolmannelle vauvalleen hankkia. Yksi niistä on tietysti myös Ifin vakuutus, katso heidän videonsa.

Iina Hyttinen

"Optimitilannehan on juuri se, että vakuutusta ei tarvita. Silti mielelläni maksan turvasta ja mielenrauhasta. Siitä, että sitten kun tulee se tilanne, että hoitoa tarvitaan, sitä saa välittömästi juuri sieltä mistä haluaa ja lääkärinkin voi valita itse."

Iina Hyttinen, 29-vuotias yrittäjä, odottaa neljättä lastaan ja tällekin otettiin hyvissä ajoin vauvavakuutus. Lue Iinan ajatuksia vauvavakuutuksesta hänen blogistaan.

Sarianna Pesola

"Oli viikonloppu ja pienen paikkakunnan päivystys kokonaan kiinni. Sen sijaan, että olisin lähtenyt raahaamaan todella kipeää lasta ensin 45 minuuttia autolla parin kaupungin päähän päivystykseen ja siellä jonottanut ties kuinka kauan ja ajanut taas takaisin kotiin, ajoin vajaan kilometrin matkan yksityiselle lääkäriasemalle. Saatiin tarvittavat lääkkeet ja ajettiin takaisin kotiin."

Bloggaaja Sarianna pohtii syksyn tullen koittavaa arkeen paluuta ja miten lapsivakuutus tuo siihen turvaa. Lue lisää hänen blogistaan.

Hilla Stenlund

"Siinä vaiheessa minua ei enää naurattanut, kun lapsi oli ensimmäisen päiväkotivuotensa aikana sairastanut lähes kerran kuukaudessa."

Bloggaja Hilla Stenlund kokee, että lapsivakuutus on päiväkoti-ikäisten lasten perheessä suuri helpotus - jopa pelastus. Sairastelukierteiltä ei ole hänen kahden lapsensa kohdalla vältytty aiemminkaan ja nyt loppuvuonna on edessä kuopuksen päiväkodin aloitus.

Lue, kuinka vakuutus on tuonut Hillan perheen arkeen sujuvuutta, hänen blogistaan.

Puutalobaby

"Että jos jotain sattuu, on sellainen vakaa varmuus taustalla, että kaikki sujuu: lääkäriin pääsee heti ja korvaukset tulevat saman tien, jopa ilman kuittien lähettelyä, mitään säätöjä tai kyselyjä."

Puutalobaby-blogia kirjoittava Krista on kahden lapsen äiti ja hän kertoo maksavansa lastensa vakuutuksia mielellään. Heidän perheensä on saanut vakuutuksista paljon apua ja luottamusta, että vakavissa ja stressaavissa tilanteissakin aisat sujuvat. 

Lue lisää Kristan kokemuksista (ja kommelluksista) lapsivakuutuksesta Puutalobaby-blogista.

Meille koko If Lapsivakuutuksen isoin juttu on tosiaan ollut se, miten sujuvasti, luotettavasti ja nopeasti kaikki heidän kanssaan on aina hoitunut.

Krista, Puutalobaby

Strictly Style

"Turvan tuntu auttaa elämään täydemmin, kun uskaltaa rohkeammin tavoitella niitä haluamiaan asioita."

Strictly Style -bloggaaja Hanna Väyrynen ei ostanut raskaanaollessaan esikoiselleen ensimmäiseksi pientä bodya tai vaunuja - hän hankki lapselle vakuutuksen. Nyt hän on kolmen lapsen äiti ja aktiivisesti harrastavassa perheessä sattuu ja tapahtuu. 

Lue lisää Hannan mietteitä lapsivakuutuksen tuomasta mielenrauhasta hänen blogistaan.

Mami Go Go

"Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun jouduimme vakuutusta jo ensi kertaa käyttämään. Ja pian sen jälkeen sitten alkoikin yksi elämäni raskaimmista vyyhdeistä ja ajanjakoista, nimittäin vauvan allergioiden selvittäminen. Olen lukemattomat kerrat kiitellyt mielessäni, että onneksi onneksi onneksi otimme sen vakuutuksen!"

Bloggaaja ja kolmen lapsen äiti Minttu Storgårds tietää, että lapsen sairastaminen on rankkaa, mutta lapsivakuutus helpottaa osaltaan, kun ei tarvitse murehtia rahanmenoa, jonottelua ja odottelua.

Mintun kokemuksia lapsivakuutuksesta pääset lukemaan hänen Mami Go Go -blogistaan.