Liukkaan kelin autovahingot

Lue ensin ohjeet ja täytä sitten vahinkoilmoitus Omilla sivuilla.

Autoni ajautui ojaan tai jäi jumiin johonkin – tarvitsen hinausapua

Ifin hinauspalvelun puhelinnumero: 010 19 18 40

Kaikki Ifin kaskovakuutukset korvaavat hinauskuluja. Jos tarvitset vain hinausapua, soita suoraan Ifin hinauspalveluun. Vahinkoilmoitusta ei tarvitse erikseen tehdä. Ifin hinauspalvelu osaa auttaa sinua myös matkan jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Jos omaan autoosi tuli myös vaurioita, tai jos matkan jatkamisesta syntyy kuluja, niistä voit tehdä vahinkoilmoituksen myöhemminkin. Vahinkoilmoituksen teet helposti Omilla sivuilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

Jouduin peltikolariin – autoni on ajokuntoinen

Ota osapuolten yhteystiedot ja kaikkien ajoneuvojen tiedot ylös. Tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytössäsi, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

Jouduin peltikolariin – autoni ei ole ajokuntoinen

Ifin hinauspalvelun puhelinnumero: 010 19 18 40

Kaikki Ifin kaskovakuutukset korvaavat hinauskuluja. Törmäysvahinkoja korvataan laajemmista kaskovakuutuksista. Tilaa autollesi hinaus Ifin hinauspalvelusta. Ifin hinauspalvelu osaa auttaa sinua myös matkan jatkamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota osapuolten yhteystiedot ja kaikkien ajoneuvojen tiedot ylös. Tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytössäsi, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella. Ilmoita vahinkoilmoituksessa myös matkan jatkamiseen liittyvät kustannukset. Saat nopeasti vastauksena toimintaohjeet jatkoa varten.

If Apu palvelee 24h kaikkialla Suomessa

Kun ajoneuvosi jättää sinut tielle tai kaipaat apua autosi käyttöön liittyvissä teknisissä ongelmissa, If Apu auttaa. Saat nopeasti ja vaivattomasti apua äkillisiin ja ennalta-arvaamattomiin tapahtumiin, joita tien päällä voi sattua.