Matka keskeytyi ja tarvitset hinausapua tai sijaisauton

Lue ensin ohjeet ja täytä sitten vahinkoilmoitus Omilla sivuilla.

Tarvitsen hinausapua

  1. Soita Ifin hinauspalveluun 010 19 18 40, jos ajoneuvosi on ajokelvoton tai matkasi on keskeytynyt kotimaassa teknisen vian vuoksi. Palvelemme 24h, missä ikinä Suomessa oletkin. Ifin Hinauspalvelu tietää sisältääkö vakuutuksesi hinausturvan.
  2. Järjestämme hinausauton viemään ajoneuvosi lähimmälle korjaamolle. Neuvomme sinulle myös tarvittaessa miten pääset jatkamaan matkaasi.
  3. Maksamme hinauksen ilman omavastuuta ja bonusmenetystä. Hinausliike lähettää laskun suoraan Ifiin eikä sinun tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.

Jos autosi on vaurioitunut muun syyn kuin teknisen vian vuoksi tai jos tarvitset vuokra-autoa, tee vahinkoilmoitus Omilla sivuilla. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia käytössäsi, tee ilmoitus ajoneuvovahinkolomakkeella.

Tee vahinkoilmoitus myös jos sinulle aiheutuu matkanjatkamiskuluja, kuten taksikuluja.

Tietoa Huippukaskoasiakkaille vuokra-autosta

Ifin pääasiallinen yhteistyökumppani autovuokrauksissa on Hertz Autovuokraamo.

Sovi Hertzin kanssa vuokrauksen yksityiskohdista, kuten mistä saat auton ja minne se palautetaan. Vuokra-auto on Hertzin pienen perheauton kokoluokkaa (C-luokka, esim. Ford Focus tai vastaava). Jos tarvitset isomman auton, voit hyödyntää Ifin neuvottelemat hinnat ja saat halutessasi käyttöösi C-luokkaa isomman auton maksamalla erotuksen itse.

Vuokrauksessa noudatetaan vuokrausehtoja ja vuokraamo voi pyytää sinulta vakuuden mahdollisten lisäkulujen kattamiseksi. Maksamme vuokra-auton käytön ilman omavastuuta.

Sijaisauto

Liikennevahingoissa sijaisauto myönnetään syyttömälle osapuolelle käyttötarveselvityksen perusteella. Sijaisauton kustannuksista korvataan 94 prosenttia. Jos sijaisautoa ei myönnetä, maksetaan seisontapäiväkorvaus.

Varaudu ajoissa

Muista huolehtia autovakuutuksesta