Autoilijan apu

Palvelemme 24h

 • Nopea apu kaikkiin autosi ongelmiin

  Kun ajoneuvosi jättää sinut tielle, tuulilasi rikkoutuu tai kaipaat apua autosi käyttöön liittyvissä teknisissä ongelmissa.

 • Tukenasi odottamattomissa tilanteissa

  Autoilijan apu -palvelusta saat apua äkillisiin ja yllättäviin tapahtumiin, joita tien päällä voi sattua.

 • Palvelemme 24h, missä ikinä Suomessa oletkin

  Saat ympäri vuorokauden nopeaa ja vaivatonta apua kaikkialla Suomessa. Palvelu on saatavilla Ifin Huippu- ja Täyskasko-asiakkaille.

Soita 010 19 16 61 ja valitse

1. Tarvitsen hinausapua tai tiepalvelua

2. Autoni lasi on rikki

3. Tarvitsen neuvoa autoni tekniseen vikaan tai ongelmaan

Arkisin kello 8–18 voit valita myös

4. Haluan ilmoittaa tai keskustella vahingosta

Tallenna 010 19 16 61 puhelimeesi.

Mikä on Autoilijan apu?

Kun ajoneuvosi jättää sinut tielle, sinulle sattuu lasivahinko tai kaipaat apua autosi käyttöön liittyvissä teknisissä ongelmissa, Autoilijan apu auttaa. Palvelumme kautta saat nopeasti ja vaivattomasti apua äkillisiin ja ennalta-arvaamattomiin tapahtumiin, joita tien päällä voi sattua. Kehitämme Autoilijan apu -palvelun avulla asiakas- ja vahinkopalveluamme – toivomme palautettasi palvelun onnistumisesta! Kehityshanke toteutetaan yhdessä yhteistyökumppaniemme Falckin ja Pilkingtonin kanssa, ja palvelu on asiakkaidemme käytössä toistaiseksi. Kerromme jatkosuunnitelmistamme lisää kevään kuluessa.

Kenelle Autoilijan apu on tarkoitettu?

Palvelu on kehitysvaiheessa tarkoitettu asiakkaillemme, joilla on henkilöautossaan Huippu- tai Täyskasko. Hankkeen avulla hankimme kokemuksia, joiden perusteella voimme tarjota asiakkaillemme huolenpitoa, josta on heille aitoa hyötyä. Mikäli sinulla ei ole Huippu- tai Täyskaskoa, saat hankittua sen nopeasti ja vaivattomasti verkkokaupasta!

Minkälaisissa tilanteissa Autoilijan apu auttaa?

Vahinko voi yllättää milloin tahansa, vaikka matkalla häihin tai kun olet viemässä lasta lääkäriin. Voit soittaa meille, jos esimerkiksi mittaristossa syttyy tuntematon varoitusvalo, tuulilasiin tulee särö tai rengas puhkeaa. Tavoitteemme on auttaa sinua hädän hetkellä, heti kun tarve syntyy.

Kuinka Autoilijan apu toimii?

Soita Autoilijan apuun tämän sivun tai puhelimeesi tallennetun numeron (010 19 16 61) tai kuvakkeen kautta.
Yhdistämme sinut asiantuntijalle, joka varmistaa, että saat heti tarvitsemasi avun, 24 h vuorokaudessa - missä ikinä Suomessa oletkin. Olemme myöhemmin sinuun yhteydessä ja varmistamme, että palvelu onnistui.

Saat nopeimman yhteyden Autoilijan apuun tallentamalla tämän sivun kuvakkeena puhelimesi aloitus- tai kotinäyttöön. Huomioithan, että kuvakkeen tai sivuston kautta soittaminen vaatii Internet-yhteyden. Näin tallennat sivuston kuvakkeena: 

 • Iphonella paina alhaalla olevaa nuolipainiketta ja valitse ”Lisää Koti-valikkoon”.
 • Androidilla valitse asetusnäppäin, lisää ja ”Lisää kodin pikanäppäin”.
 • Windows-puhelimella valitse… ja ”Kiinnitä aloitusnäyttöön”.

Mikäli et halua soittaa Autoilijan apuun tämän sivun kautta, tallenna 010 19 16 61 yhteystietoihisi.

Puhelu Autoilijan apu -palveluun maksaa kotimaan lankaverkosta soitettuna paikallisverkkomaksun ja matkapuhelimesta soitettuna oman operaattorin perimän matkapuhelumaksun verran.